Del p� Facebook
Translate  

Fedt med 1080p i ny Apple TV
15. marts 2012 - Jeppe Christensen


Den nye Apple TV er et godt køb til prisen, men 1080p er eneste forbedring i forhold til forgængeren.

 

Den nye Apple TV fungerer godt og leverer god billedkvalitet med 1080p HD-opløsning, men har du forgængeren er der ingen grund til at opgradere, skriver anmelderne.

Vi har allerede set at anmelderne elsker den nye iPad (link til tidligere fremsendt historie), men hvad med den nye Apple TV? Gizmodo.com linker til anmeldelser af TV-boksen fra Macworld, The Verge og The Loop.

Der er bred enighed om, at Apples prisbillige boks faktisk leverer god ydelse og flot funktionalitet, og der er udbredt begejstring over understøttelsen af 1080p HD-opløsning.

Men har du en Apple TV fra sidste år, så er der ingen grund til at opgradere, for det er stort set den eneste forskel på de to: 720p Vs. 1080p.

Herhjemme er Apple TV knap så interessant. Den er noget dyrere end i USA, der er mindre indhold i Apples iTunes-butik, og vi har ikke adgang til tjenester som Netflix (med mindre du ved hvordan regionsblokaderne omgås).

Har du planer om at købe den nye Pad, så er det måske alligevel interessant med den nye Apple TV, da du så kan streame apps, fotos og videoer op på stuealtret i den højest mulige opløsning.

Se også: iTunes kommer tæt på Blu-ray kvalitet

Del p� Facebook
  

 ANNONCE:
Se også:
  • iTunes kommer tæt på Blu-ray-kvalitet   (15. marts 2012)
    De nye 1080p-videoer fra Apples iTunes-butik kommer meget tæt på Blu-ray hvad angår billedkvalitet, konkluderer webside efter grundig test.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Seneste kommentarer Flere >>
Flere kommentarer >>
Annonce:
Tilmeld nyhedsbrev
Navn : 
E-mail :