Online-magasinet recordere.dk læses af 205.000 hver måned (gns)

ROUTER-TEST DEL 11: Nighthawk X10

Netgears flagskib af en router, Nighthawk X10 til ca. 3000 kr, kommer under kærlig behandling i dette afsnit af wifi-test serien.

ROUTER-TEST DEL 9: Strømforbrug og antenner

Jeg har testet performance på fem meget forskellige wifi routere, men hvad med deres strømforbrug? Jeg måler strømforbruget i IDLE og ACTIVE tilstand, og beregner en “mikro-Watttime per MB” parameter (uWh/MB) som et udtryk for radioernes effektivitet.

ROUTER-TEST DEL 8: Vinderen er…

Endelig er det blevet tid til at vi skal kigge på testresultaterne, og udnævne en VINDER!

ROUTER-TEST DEL 7: Setup og metodik

Dette er del 7 af serien om ISP-udleveret versus high-end retail wifi router. I dette afsnit fortæller jeg om mit test setup, og hvordan jeg foretager selve testene.

ADVARSEL: Brandfarlig elspareskinne trukket tilbage

I juli 2016 advarede vi om en brandfarlig elspareskinne som Nørd'o'teket havde testet, og fundet meget brandfarligt. Efter næsten 6 måneder har importøren nu valgt at trække elspareskinnen fra det danske marked.

ROUTER-TEST DEL 6: Ubiquiti + Unifi unboxing og demonstration

Dette er del 6 af serien om ISP-udleveret versus high-end retail wifi router. I dette afsnit fortæller jeg om det setup som jeg selv kører herhjemme i hverdagen, og som jeg er meget begejstret for: Ubiquiti.

ROUTER-TEST DEL 5: Før vi snakker performance

Dette er del 5 af serien om ISP-udleveret versus high-end retail wifi router. I dette afsnit fortæller jeg lige kort om mine første indtryk af de tre enheder, før mit syn på dem bliver farvet af performance målingerne.

ROUTER-TEST DEL 4: TPlink Archer C5400 unboxing og installation

Dette er del 4 af serien om ISP-udleveret versus high-end retail wifi router. I dette afsnit pakker jeg en TPLink Archer C5400 ud, og installerer den.

ROUTER-TEST DEL 3: Asus RT-AC5300 Unboxing og installation

Dette er del 3 af serien om ISP-udleveret versus high-end retail wifi router. I dette afsnit pakker jeg en Asus RT-AC5300 ud, og installerer den.

ROUTER-TEST DEL 2: Google OnHub unboxing & installation

Dette er del 2 af serien om ISP-udleveret versus high-end retail wifi router. I dette afsnit pakker jeg en OnHub fra Google ud, og installerer den.

ROUTER-TEST DEL 1: Hvilken router er bedst til dit hjemme-net

Kender du det? Dit wifi er sløvt. Der er ikke dækning alle steder i hjemmet. Enheder smides af - Nørd'o'teket har testet flere routere op imod den standard router du får med fra din udbyder.
Mere om Nørd’o’tekets skribent nederst

Steen Garbers Enevoldsen

Steen er Nørd med stort N, civilingeniør og ansat i Fullrate som udviklingschef i Net-afdelingen. Her er opgaverne bl.a. udviklingen af nye produkter og ekspert/beslutningsstøtte-systemer samt metoder til forbedring af nettets stabilitet.

Han blogger på egne vegne om teknologi og dimser. Eventuelle holdningstilkendegivelser i indlæg og artikler er personlige, og hverken et udtryk for en officiel holdning fra Fullrates eller recordere.dk’ side.

Indholdet herover er bragt i samarbejde med Nørd’o’teket

Seneste nyt

Seneste kommentarer

Følg os

Facebooktwittergoogle_plusrssmail

Event kalender

sep 01

Udstilling: IFA 2017, Berlin

1. september - 10:00 - 6. september - 18:00
jan 09

Udstilling: CES 2018, Las Vegas

9. januar 2018 - 10:00 - 12. januar 2018 - 18:00