Forside Nyheder

Diverse Kiss nyheder


Kiss kommer aligevel med en ekstra model i 5xx serien. Modellen får betegnelsen DP-568. Den vil få samme specifikationer som DP-558, dvs. nøgleord som Harddisk (80GB), DivX og Tuner. Det nye i denne model bliver muligheden for optagelser i MPEG-4, for bedre udnyttelse af pladsen på harddisken.

MPEG-4 var ellers først annonceret som en nyhed for den nye 6xx serie som kommer til sommer. Men da Kiss, med udskiftning af en enkelt IC, kunne bygge MPEG-4 teknologien ind i det eksisterende design så valgte de at sende en ny model på markedet hurtigere.

DP-568 ventes på markedet til april.

6xx serien bliver opbygget omkring en helt ny MPEG4 realtime enkodning, samme som DivX. Som de første playere i verden vil de få support for Windows Media 9 formatet. Ligesom de andre serier, vil 6xx serien få modeller i flere prislag med forskellige features. LAN, harddisk, DVD-brænder osv. Ja, selv en enkelt model med indbygget forstærket er der blevet plads til i den nye serie.

Første model i 6xx serien ventes på gaden sommeren 2004.

Annonce:
Forrige artikel2 nye HDD+DVD recordere fra Sharp
Næste artikelToshiba viser første HD-DVD recorder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.