Forside Nyheder

Panasonics kommende modeller

Panasonic har løftet sløret for årets nye modeller. Der er i alt 6 nye modeller på vej til Europa: DMR-E55, DMR-E65, DMR-E75V, DMR-E85H, DMR-E95H og den nye topmodel DMR-E500. Der er ingen ændringer på optage formaterne, det er de velkendte DVD-RAM og DVD-R samt harddisk på de tre sidstnævnte.

Som nyheder i årets modeller kan nævnes en forbedret Disk Navigator, som gør det endnu lettere at genfinde og afspille optagelserne. DMR-E75V er Panasonics første dual VHS + DVD optager, som letter konverteringen af de gamle optagelser fra VHS til DVD.

DMR-E55 bliver afløseren for den populære DMR-E50. DMR-E65 afløser DMR-E60. Begge med samme gode specifikationer, og samme mængde features, som deres forgængere.

Dertil i alt 3 harddisk optagere. DMR-E85H med 80GB, DMR-95H med 160GB og top-top modellen DMR-E500 med 250GB. Alle modellerne har highspeed dubbing til DVD-RAM og DVD-R, op til 32x hastighed for de to mindste modeller og op til 64x hastighed for E500. E95 + E500 har SD/PC Card for visning af fotos fra digital kamera. E500 har Ethernet LAN port.

Alle ovennævnte modeller kommer til Europa, hvornår de enkelte modeller kommer vides dog ikke endnu. Men vi kan glæde brugerne her på recordere.dk: En aftale med Panasonic Danmark sikrer løbende omtaler, test og anmeldelser af nye modeller her på siderne, i god tid før de når ud i butikkerne.

Flere detaljer om modellerne DMR-E55 + DMR-E65 + DMR-E75V
Flere detaljer om modellerne DMR-E85H + DMR-E95H + DMR-E500H

Annonce:
Forrige artikelNy DVD optager fra JVC
Næste artikel16x dual DVD brændere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.