Forside Nyheder

Ny Sony Blu-ray Recorder

Sony viser nu anden generation af deres Blu-ray Disc video recorder frem! Der er nu plads til 50 GB på en enkelt skive og som noget ganske nyt understøtter den BD-ROM der er Sony’s svar på HD-DVD. Der er desværre således lagt op til at vi får en ny DVD format krig. Oprindeligt skulle HD-DVD være et rent afspille format og Blu-ray et indspille format, men så kom HD-DVD recordable og nu kommer Sony så med deres svar BD-DVD.
Blu-ray recorderen vil være på markedet i udlandet sidst på året og film vil først være på markedet et år senere. Der er endnu ingen priser, men ‘billig’ vil næppe være det rigtige ord.Sony’s nuværende Blu-Ray video recorder BDZ-S77 med plads til 23 GB pr skive


http://www.theregister.co.uk/content/54/36576.html

Annonce:
Forrige artikelCeBIT 2004
Næste artikelLiteOn kommer med DVD Harddisk Recorder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.