Forside Nyheder

De nye modeller fra Pioneer klar
Pioneer introducerer nu de 4 nye DVD-recordere, som afløsning for de nuværende to.


Det er ingen hemmelighed, at de tidligere modeller fra Pioneer har solgt godt herhjemme. Især DVR-5100H med harddisk har været noget af en sællert, faktisk er der i Danmark solgt dobbelt så mange 5100 modeller i forhold til lillebror 3100 (uden harddisk).


Med de nye optagere forventer Pioneer at de i 2004 for første gang vil sælge flere DVD-optagere end DVD-afspillere! Måske noget af en nyhed, men alle tal peger i den retning.


Tryk på billedet for flere billeder


DVR-220


Er en DVD-R / DVD-RW optager med 1-6 timers optagelse, som kan varieres i 32 trin. I højeste Mode er der fuld DVD-Video kvalitet med ukomprimeret lineær PCM lyd (CD-kvalitet). Der er samtidig optagelse og afspilning, så man kan se fodboldkampen fra starten af, selv om man kommer hjem ½ time inde i kampen. Ovenikøbet kan man afspille i 1.5 speed med fuld lyd i både analog PCM og Dolby Digital, så man kan ‘indhente nutiden’ stille og roligt uden at gå glip af filmens handling eller Zidanes driblen. Med CM SKIP knappen hopper man nemt henover reklamer. Derudover JPEG, MP3 og WMA afspilning. DVR-220 fås i sølv og koster ca. kr. 4.500,-
Tryk på billedet for flere billeder


DVR-320


Har samme features som DVR-220, men har også en DV-ind/udgang. Dermed er det muligt at tilslutte sit DV kamera og redigere sine ferieoptagelser, uden at konvertere til analog på noget tidspunkt. Man kan styre kameraet fra DVD optagerens menu, så man kan sætte sig mageligt over i sofaen for at redigere, istedet for at skulle sidde på hug foran TVet, med kameraet i skødet. bagefter kan man så sende den redigerede feriefilm tilbage til kameraet via DV-udgangen, igen uden konvertering til analog. DVR-320 koster ca. kr. 5.000,-Tryk på billedet for flere billeder


DVR-520H


Er forsynet med en 80GB Harddisk, hvor man kan optage fra 17 timer i DVD kvalitet til 102 timer i VHS kvalitet. En speciel feature gør at en gentaget programmering sørger for at der altid er nyeste afsnit af en serie, nyhederne, sporten etc. Afsnittene hober sig ikke op, men man gemmer simpelthen kun det nyeste afsnit. På den måde kan man være helt ligeglad med hvornår serien begynder, og uanset ens arbejdstider kan man se den lange sportsudsendelse når man kommer hjem. DVR-520H koster ca. Kr. 8.000,- og lander i butikkerne i starten af august måned, men kan allerede nu bestilles hos din Pioneer forhandler.


Tryk på billedet for flere billeder


DVR-720H


Er topmodellen med markedets største harddisc på hele 160GB. Den kan indeholde 34 timer i DVD kvalitet og op til 204 timer i VHS kvalitet.
Stopper GB ræset nogensinde? Tjah der er vel en grænse for hvor mange optagelser og film man selv kan have overblikket over. 34 timer i fuld kvalitet svarer vel ca til 17 Hollywood film. Tror du nogensinde at du får brug for mere?
DVR-720H koster ca. Kr. 10.000,- og lander i butikkerne i starten af august måned, men kan allerede nu bestilles hos din Pioneer forhandler.


Kilde: Pioneer Danmark

Annonce:
Forrige artikelKæmpe fladskærms TV med ny teknologi
Næste artikelNæste generation PC brænder fra Pioneer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.