Forside Nyheder

Godt nyt på blu ray disc fronten


JVC har annonceret at de har udviklet en teknik til billig fremstilling af Blu ray ROM (kaldet BD-ROM), fx video film. JVC har fundet ud af at den ellers meget dyre master skive kan laves ved hjælp af dybt ultraviolet laser lys med kort bølgelængde. Når Masteren er lavet kan BD-ROM’en produceres på DVD fabrikkers nuværende udstyr. Det betyder at industrien undgår nye dyre investeringer.Blu ray disc’s laser befinder sig i de dybeste blå farver (næsten helt sort).


 


Sådan ser Pit’ne ud. Tv “almindelige” pits og th JVC’s Pit lavet med dybt ultraviolet lys.

Om Blu ray Disc firmaerne


Blu ray Disc Founders (BDF), er 13 førende firmaer inden for underholdningselektronik og PC udstyr, og de er i øjeblikket ved at afslutte read only Blu-ray discs standarden i hård kamp med HD-DVD gruppen. BDF blev stiftet i Maj 2002. De 13 firmaer er Dell Computer, Hewlett-Packard, Hitachi (Maxell), LG Electronics, Matsushita Electric Industrial (Panasonic og JVC), Mitsubishi Electric (Verbatim), Pioneer, Philips, Samsung Electronics, Sharp, Sony, TDK, and Thomson Multimedia.


Link til JVC


ms

Annonce:
Forrige artikelDVD Recorder fra Loewe
Næste artikelAnmeldelse af LG RH 4810
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.