Forside Nyheder

Hyggelig aften hos JVC


 


I juni måned fik ‘BeeVee’ ideen til et fælles indkøb af JVC DR-HM30 recorderen og som opfølgning på den store succes havde Michael fra GodPris.dk inviteret køberne og andre interesserede til et Seminar hos JVC, hvor Brian gennemgik funktionerne i recorderen grundigt og besvarede spørgsmål fra de 21 fremmødte.Samtidig så vi JVC’s imponerende store antal produkter fra de mest hidsige Ghettoblastere til de flotteste Plasma skærme. Vi så bl.a. de kommende LCD skærme og lidt diskret blev verdens eneste High Definition Camcorder vist frem. Der er ingen tvivl om at JVC er med helt fremme når det gælder konsum elektronik i høj kvalitet.


  


Efter Brians gennemgang af medier og JVC’s specielle features i recorderne gik vi tæt på DR-HD30 recorderen, som blev gennem gået fra A til Z. Mange af de problemer der har været rejst i forumet blev gennemgået og der blev fundet løsninger på nogen af dem. Brian arbejder stadig på at få fremskaffet en firmware der afluser de småfejl der er i recorderen, fx finske ord i de danske menuer.


 

Annonce:


Aftenen sluttede med en lodtrækning hvor to heldige deltagere vandt 10 DVD-RAM skiver, og derefter stod Michael og Brian til rådighed på to mandshånd.


 


Alt i alt en rigtig hyggelig og interessant aften hvor Brian og også mange deltagere øste af deres viden til glæde for de fremmødte.


 


Seminaret blev optaget på video, men i skrivende stund er det ikke afgjort hvordan den bliver distribueret.


 


Tak til Michael, Brian og de fremmødte for en god aften, der samtidig var første gang brugere fra Recordere.dk mødte hinanden i et lidt større antal.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.