Forside Styling Layout: Uden komm.

Brugerrapport – første kig på Sony RDR-HX710

Spændende “spion rapport” fra Merlin: 


Fra forummet Fælleskøb af Sony HX710 el. 910 ? :

Hej Alle


Jeg var en tur inde ved Merlin idag, efter jeg havde set i deres reklame at de havde 710´eren (Sony RDR-HX710 red.) til den nette sum af 5495,-. Nå, men jeg var sådan set ligeglad med deres pris (jeg er med på Fælleskøb af Sony), men jeg ville jo gerne lige tage dyret i nærmere øjesyn….. og jeg er nu mere end nogensiden blvet overbevist om at dette er maskinen jeg skal ha´.


Jeg fik ekspedienten til at slutte den til et tv, så jeg kunne lege… efter ca. 10 minutters setup hvor den lige skulle finde alle tvkanaler, kunne jeg få lov at prøve den. Jeg lagde især mærke til følgende som jeg var interesseret i:  1. Blæseren sagde ingenting. Først troede jeg det var fordi den ikke kørte overhovedet. Men så lagde jeg øret helt ned til, og kunne så høre en svag susen. Selv om der var almindelig støj i butikken må jeg sige at jeg er meget postitivt overrasket.

  2. Opstarten fra standby til man kunne optage var 5-6 sekunder. Skønt.

  3. Menuen var på dansk (det vil min kone sætte pris på) og reagerede hurtigt. Også langt hurtigere end jeg mindes den tidligere model gjorde. Menuen var meget intuitiv, så jeg havde ikke de store problemer med at finde rundt til de mest basale ting. Jeg synes iøvrigt at menen havde fået et rigtig lækkert “feel and look”, og meget overskuelig.

  4. Time shift var bare lige i øjet… præcis som jeg gerne vil have det. Hvis man ser en film eller noget andet som man ikke optager, trykker man blot på pauseknappen nederst på fjernbetjeningen (se billeder af fjernbetjeningen andet sted) og maskinen begynder at optage samtidig med at billedet på skærmen fryser. Derefter var det bare at klikke “play” for at se videre….. sådan skal det være.

  5. Kapitelindelingen virker ret smart… da det kun var nogen korte sekvenser jeg optog blev der højest 2 kapitler, men det var meget let at bruge. Man kan så lave en “visual search” som viser en oversigt over alle kapitler i en “filmstrimmel” det burde gøre det meget nemt at fjerne reklamer.

  6. Jeg lavede også lige en hurtig test af redigeringsmulighederne. Ved at prøve at klippe en stum af en optagelse ud. Man angiver blot punkt “a” og “b” og vælger “slet.” Det virkede utrolig let.

Alt ialt et rigtig godt indtryk efter en halv times tid. Skulle jeg nævne noget dårligt er det fjernbetjeningen der virker meget plasticagtig (men det er den jo også lavet af).  Nu glæder jeg mig bare til at få min egen ind i stuen, så det er godt at dette Fælleskøb slutter søndag.
Tak til Lars og Thorvlad for et kanon stykke arbejde


/Jens
Annonce:


Fra forummet Fælleskøb af Sony HX710 el. 910 ?

Annonce:
Forrige artikelFælleskøb af Sony RDR-HX710 & HX910
Næste artikelSony Fælleskøb slog alle rekorder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.