Forside Nyheder

Recordere.dk i Politiken

For et år siden foreslog en bruger et “Fælleskøb” af en JVC recorder i vort forum og vi tog straks ideen op og fik en forhandler med på den. 


I dag er Danmark blandt de lande i Europa der sælges flest recordere i og “fælleskøb” må indskrives i næste udgave af Retskrivningsordbogen.


Politiken har i dag i deres Lørdagsliv en stor artikel og historien og det seneste fælleskøb af 200 Sony recordere og det helt nye Pioneer fælleskøb og der er udtalelser fra bl.a. Lars Ladingkær, (herfra selvfølgelig), Leif Nielsen fra Sony Conter Roskilde og Henrik Skinbjerg fra Pioneer Danmark.


 


Det er anden gang på kort tid vi er i medierne, og den gode omtale vi får, giver flere besøg til hjemmesiden, og flere interesserede fælleskøber. 

Vi bliver nu spurgt om vi kan arrangere fælleskøb af næsten al slags elektronik, men indtil videre holder vi os til det vi er bedst til, nemlig Recordere.


Politiken

Annonce:
Forrige artikelFælleskøb af Pioneers 2005 modeller
Næste artikelNy interessant VideoStabilizer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.