Forside Nyheder

Toshiba viser HD-DVD med 45 GB plads

Kampen mellem Blu-ray og HD DVD om at komme først og have de bedste specifikationer kører stadig i højeste gear. På det seneste har der været snakket om at sammensmelte de to formater, men det bliver næppe til noget ifølge en udmelding fra Toshiba, der kom i går.I dag har Toshiba så fremvist en skive med 3 lag og en kapacitet på hele 45 GB.


   

 


 


Skiven er ikke skrivbar men kan rumme cirka det samme som 8 af dagens DVD’er og det er da et pænt fremskridt.


 


 


Toshiba har også fremvist en hybrid skive med en almindelig dual layer DVD på den ene side og en high desity dual layer HD DVD på den anden side. Noget filmselskaberne er glade for da de så kan udgive kombinerede DVD og HD DVD udgivelser


  


   


Presse meddelelse om fremtidens DVD format


 


Pressemeddelelse om tripple layer HD-DVD

Annonce:
Forrige artikelDP-558 får større HD og nyt design
Næste artikelAnmeldelse af KiSS DP-558
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.