Forside Nyheder

NVIDIA til Windows Media Center


NVIDIA tilbyder en pakke med forskellige video- og multimedie-produkter til Windows XP Media Center 2005-udgaven.


Næste generations Media Center pc’er fra virksomheder som ABS, iBuypower, Dell Computer, FIC, Hewlett Packard, HyperSonic, Shuttle Computer, Niveus Media, Ricavision og Voodoo PC vil blive lanceret med NVIDIA-teknologi.


”Avancerede video-processerings-teknologier som Pure Video giver forbrugerne en komplet hjemmebiograf-oplevelse på pc’en,” siger Joe Belfiore, general manager for Microsofts multimedie-division Windows eHome.


Pakken indeholder blandt andet GeForce 6- og 7-serien samt bundkort-serien nForce 400, der alle indeholder videoteknologien PureVideo.Engelsk pressemeddelelse:


 


NVIDIA ENHANCES MICROSOFT WINDOWS XP MEDIA CENTER EDITION 2005 WITH FULL SUITE OF VIDEO PRODUCTS


SANTA CLARA, CA—OCTOBER 14, 2005—NVIDIA Corporation (Nasdaq: NVDA), a worldwide leader in graphics and digital media processors, today announced that it is delivering a full suite of video and multimedia products specifically for Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 with Update Rollup 2.


“Advanced video processing technologies such as PureVideo enhance the Media Center experience and give consumers a complete home theater experience on a PC,” said Joe Belfiore, general manager of the Windows eHome Division at Microsoft Corp. “We applaud NVIDIA for their efforts and look forward to seeing more industry-leading video and multimedia technology from them in the future.”


NVIDIA is delivering solutions that maximize the Media Center experience including:


·         The NVIDIA® GeForce™ 6-series of GPUs featuring PureVideo™ technology, including the fanless GeForce 6600 HD design,  enabling  “silent” PCs


·          The NVIDIA GeForce 7-series of GPUs for desktop and notebook PCs, also featuring PureVideo technology and including the award-winning GeForce 7800 GTX GPU, the first GPU to deliver advanced video post processing of high-definition content


·         A complete family of new NVIDIA nForce 400 series motherboard solutions featuring a GeForce 6 GPU and PureVideo high-definition processing technology built directly into the core-logic


·         A comprehensive family of NVIDIA Dual-Tuner Cards, enabling a higher standard in TV tuning and personal video recording on a Media Center PC


·         NVIDIA PureVideo™ Decoder, featuring 2:2 and 3:2 pull-down technology for PAL and NTSC formats, and the best DVD movie viewing quality available on a PC


The combined power of the Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 operating system and NVIDIA PureVideo technology provides a feature-rich, high-performance, rock-solid multimedia platform to take consumers directly into the digital media future.


Partners that will be featuring NVIDIA technology in their next-generation Media Center PCs, include: ABS, iBuypower, Dell Computer, FIC, Hewlett Packard, HyperSonic, Shuttle Computer, Niveus Media, Ricavision, Voodoo PC, and more. For a complete list of partners and more information on where to buy, please visit the Company’s Web site at www.nvidia.com.


Annonce:
Forrige artikelPioneer DV-989AVi
Næste artikelSony Bravia reklame
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.