Forside Nyheder

Nyt HD-kamera fra Sony

Det nye HDV Handycam® HDR-HC3E er det hidtil mindste HDV-kamera fra Sony. Kameraet optager film i High Definition og stillbilleder med 4 megapixel. Kameraet anvender avancerede teknologier som CMOS billedsensor samt Enhanced Image Processor.Det nye kompakte HDR-HC3E er særdeles enkelt at betjene. Et enkelt tryk på en knap tænder en overskuelig og tydelig menu med de mest brugte funktioner.


HDR-HC3E er ikke bare det mindste high definition videokamera fra Sony nogensinde. Det er også fyldt med avanceret teknologi og tilbyder funktioner og fordele, som aldrig tidligere er set på et så lille og så kompakt HDV kamera. Således har HDR-HC3E indbygget Sonys helt nye specielle ClearVid CMOS sensor med Enhanced Image Processor, der giver fuld HD videokvalitet og opløsning på op til hele 4 megapixel, når der optages stillbilleder.


Det er endda muligt at optage stillbilleder i en opløsning på 2,3 megapixel, samtidig med at man optager videofilm, idet kameraet gemmer billederne i en intern hukommelse, så filmoptagelsen ikke skal afbrydes. De lagrede billeder kan desuden overføres til et Sony Memory Stick Duo hukommelseskort, så der er rigeligt med kapacitet. 


Kameraet kan også optage filmsekvenser, der senere skal bruges til langsom gengivelse i høj kvalitet. Det sikres ved at optage med en billedhastighed på op til 200 billeder i sekundet. Når filmen senere afspilles langsomt på normalhastigheden på 50 billeder i sekundet, bliver resultatet knivskarp i slow motion. 


Direkte tilslutning til high definition tv


Både film og stillbilleder kan betragtes direkte på den 2,7“ store LCD-skærm, der med sin store lysstyrke, klarhed og kontrast er perfekt som både søger og fremviser. Skærmen er af typen Hybrid Clear Photo, der anvender et særligt antirefleks filter, der gør det let at se billederne – også i direkte solskin.


Kameraet kan desuden sluttes direkte til et High Definition tv gennem ved hjælp af et HDMI-kabel, så den store rigdom i billeddetaljer kommer til sin ret.


Optikken er en af de bedste på markedet – en Carl Zeiss Vario-Sonnar T*, der modvirker refleksioner og øger kontrasten. Optikken har 10x optisk zoom, som gør det let at vælge det rette billedudsnit uden at sætte den høje billedkvalitet over styr. Desuden har kameraet 80x digital zoom.


Med sin yderst kompakte størrelse og en vægt på bare 500 gram er HC3E hele 26 procent lettere end sin forgænger HC1 og er derfor utroligt let at have med under alle forhold. Menu-betjeningen er simpel og overskuelig, og de mest brugte funktioner som start/stop og zoom kan betjenes med tre knapper på kanten af LCD-skærmen. Med det indbyggede batteri er man sikret en optagetid på op til 4 timer.


 


Det nye Sony HDR–HC3E kamera kan yderligere tilføjes en meget spændende funktion ved køb af mikrofonen ECM-HW1, der anvender trådløs Bluetooth teknologi, og som er specielt udviklet til at føje dybde og klarhed til lyden. Signalerne fra mikrofonen kan modtages i en afstand på op til 30 meter, så der er god mulighed for at placere den strategisk.Sony HDR-HC3E fås fra april 2006.


 


Vejledende pris


HDR-HC3E: 17.000 kr.


 


Kilde: Sony

Key specifications:


·         1/3” Primary Color ClearVid  CMOS Sensor 


·         (Gross 2.1 Mega pixels, Still Actual: 2.0 Mega pixels)


·         4.0 Mega Pixels Still Image Recording


·         HDV / DV recording switchable


·         Multi-Mode Down Conversion from 1080i to others


·         CZ Vario-Sonnar T* (Filter-Diameter : 30mm)


·         Zoom (10x Optical, 80x Digital)


·         123k Wide Color View Finder              


·         CAM CTRL Dial


·         2.7” Wide Clear Photo (Hybrid) LCD plus (211k)


·         Dual Rec (Movie & Photo)


·         Movie & 2.3Mega Still Image Recording


·         Smooth Slow Rec                               


·         Memory Stick Duo Slot


·         Touch Panel function w/ Active Menu


·         Battery type P, Continuous Recording Time: 4 hrs


·         Built-in Flash                                       


·         Multi-Language


·         Start / Stop & Zoom Buttons on LCD Frame


·         Direct Access to “Click to DVD”


·         Super NightShot (0lux)


·         AE Shift/WB Shift          
Annonce:Annonce:
Forrige artikelStore TV på CeBIT
Næste artikelNye Sony TV med digital tuner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.