Forside Nyheder

Nye LCD TV fra Hitachi


Hitachi 32LD9700


 


Hitachis roste 9000-serie udvides nu med yderligere to LCD-TV
Begge udstyret med den seneste IPS – a (Alpha) skærmteknik
 


Indledning


Hitachi udvider nu den nye 9000-serie med to LCD-TV, 32LD9700 og 37LD9700. Begge modeller er udstyret med virksomhedens seneste LCD-teknik, den nye IPS – a (Alpha) skærmteknik. Det indebærer, at Hitachis nye LCD-TV nu kan fremvise en kvalitet, som næsten er i klasse med Plasma-TV, når det for eksempel gælder betragtningsvinkel og kontrast.


De nye modeller, som fås i 32 og 37 tommers format, indeholder også Hitachis meget omtalte Picture Master processor, som sammen med det nye IPS-panel giver den bedst mulige billedkvalitet. ‘


Både Hitachi 32LD9700 og 37LD9700 har en indbygget digital modtager.


Hitachi præsenterer nu to nye HD-forberedte LCD iDTV i virksomhedens prisbelønnede 9000-serie, Picture Master 32LD9700 og 37LD9700. Modellerne er blandt de første på markedet til at inkorporere den nye IPS – a (Alpha) skærmteknik. Med en ydeevne, som tidligere har været begrænset til store skærme, giver den nye opdaterede version af In Plane Switching (IPS) blandt andet en bedre betragtningsvinkel og bedre responstider. Det er områder, hvor LCD-TV?et tidligere er kommet til kort sammenlignet med Plasma-TV.


“Vore nye LCD-modeller har en betragtningsvinkel på hele 176 grader. Den nye IPS-teknik giver desuden bedre kontrol med panelets baggrundsbelysning, og det resulterer i et billede med forbedret sorthed og kontrast”, siger Kenneth Bergman, nordisk produktchef på Hitachi.


 


Passer i mange forskellige situationer


Der er en speciel signalforstærkende kreds i TV?erne, som mærkbart forbedrer responstiderne, og det gør dem også meget velegnede til eksempelvis sportsprogrammer og dataspil. Den brede betragtningsvinkel gør dem desuden anvendelige i større rum, hvor alle TV-kiggere ikke altid har mulighed for at få en plads lige foran TV?et.


Hitachis kraftfulde Picture Master arbejder sammen med IPS for at identificere og analysere alle billedets farver, hvilket giver mere realistiske og klare farver.


Hitachi Picture Master 32LD9700 og 37LD9700 har integrerede digitale tunere til MPEG2 udsendelser, som giver adgang til frie digitale kanaler, hvor de er tilgængelige. Med en fritstående HDTV Ready modtager kan man fuldt ud udnytte sit HD-forberedte LCD-TV til eksisterende og kommende HD-udsendelser, som nu begynder at blive lanceret rundt om i Europa.
 
Begge modeller er blandt andet forsynet med to HDMI-porte, tre SCART-kontakter, S-video, komponent video-indgang, komposit og PC-indgang. Der er også en kortplads beregnet til SD-kort og en USB-indgang, som gør det muligt at indkoble et digitalkamera eller hukommelseskort til en direkte visning.


Picture Master 32LD9700 og 37LD9700 har en japanskinspireret sort kant med høj glans rundt om skærmen og et højttalergitter med platinfinish, som er placeret under skærmen.


 


Indstillinger for multibillede og frosset billede


Hitachis to nye LCD-TV giver også fremragende muligheder for at anvende multibilled-indstillingerne, deriblandt to- og firebilled-indstilling, hvor programmerne vises som småbilleder samtidig med, at du ser et stort billede af hovedprogrammet på den resterende del af skærmen. Ud over 1200 siders tekstfunktion giver modellernes programguide (EPG) også brugeren adgang til mere programinformation.


Yderligere funktioner er “freeze” og “strobe”, som fryser billeder og viser billedrude for billedrude – hvilket giver et prima værktøj til at analysere fantastiske fodboldmål, driblinger eller hvorfor ikke din egen golfswing?


Samtlige modeller i virksomhedens 9000-serie er ustyret med et motordrevet bordstativ, som styres via fjernkontrollen.Priser  • 32LD9700  kr. 15.999,-
  • 37LD9700  kr. 19.999,-

 


Tekniske detaljer
Model  Teknik Størrelse Kan købes i butik
Hitachi 32LD9700 IPS-αpanel – LCD 32 ?/81 cm sep-06
Hitachi 37LD9700 IPS-α panel – LCD 37 ?/94 cm jan-07


 


Kilde:  Hitachi pressemeddelelse


 Hitachi 37LD9700

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.