Forside Nyheder

Smarte nye Hitachi camcorders


Hitachi DZ-HS301EVerdens første kombinerede DVD+HDD kameraer


Måske skulle man kalde dem camcorder recorders.


Hitachi lancerer nu de første videokameraer med både harddisk og DVD. Kameraerne er designede med tanke på brugervenlighed med den seneste teknik. Med det lette, kompakte kamera kan brugeren filme, redigere og brænde til DVD uden yderligere udrustning eller software. Videokameraerne DZ-HS301E og 303E kan købes i butikkerne fra og med september 2006 til en vejledende markedspris på henholdsvis 5.999 kroner og 7.999 kroner inklusive moms.


 
 

Hitachi DZ-HS301E


           


Hitachi DZ-HS303E


    


De to nye modeller, DZ-HS303E og 301E, kombinerer det bedste fra to verdener med harddiskens kapacitet på 8GB og DVD, som understøtter alle de almindeligste formater, DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM og DVD+RW. I alt kan hele syv timers film i standard mode lagres i kameraerne. Den indbyggede harddisk er beskyttet mod slag og stød af støddæmpende ophæng og speciel teknik (ESP: Extra Sensory Protection(tm)), som standser læse- og skriveoperationer, hvis man skulle tabe kameraet.


   – De nye hybrid-videokameraer forenkler tilværelsen for brugeren, siger Kenneth Bergman, produktchef for Hitachi Digital Media Group i Norden. Alt, hvad der behøves for at filme, redigere og brænde til DVD, findes i kameraerne. De enkle og logiske menuer gør hele processen fantastisk hurtig og morsom samtidig med, at den giver brugeren store muligheder for personlige film og billedspil.


De nye modeller har en 2,7″ LCD-skærm i 16:9 bredbilledformat, som gør det bekvemt både at filme og navigere i menuerne. Brugeren vælger selv, om indholdet på harddisken skal redigeres, inden det brændes på DVD. I manuel mode vises en hurtig-menu med miniaturebilleder, som gør det enkelt at redigere og sortere ønskede scener. Filmen kan også brændes til DVD i kronologisk rækkefølge med kun ét knaptryk. For dem, som ønsker at redigere på PC’en, fås der en USB2 tilslutning til hurtig overførsel af indspillet materiale.


Billedchippen i topmodellen DZ-HS303E er en 3.3 MegaPixel CCD, som giver skarpe og farverige stillbilleder og videofilm i ægte 16:9 bredbilledformat. Hitachis unikke værktøj Photo Capture gør det muligt at hente stillbilleder fra en filmsekvens, som derefter gemmes på et SD-hukommelseskort.


   – En yderligere finesse er, at videokameraerne starter op på kun et sekund fra standby position, så chancerne for at fange de rigtige “guldkorn” er store, afslutter Kenneth Bergman.


De nuværende DVD-kameramodeller vil blive solgt parallelt med de nye modeller.


Kilde: Hitachi pressemeddelelse


 Hitachi DZ-HS303E

Annonce:
Forrige artikelDe flade TV hitter
Næste artikelPlaystation 3 forsinket
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.