Forside Nyheder

Anlægget spiller musik fra mobilenDobbelt glæde af den samme musik. Det bliver den kontante fordel, nu hvor Sony lancerer et stereoanlæg, der kan tilkobles computere samt stort set alle typer af bærbare MP3-afspillere og mobiltelefoner (*) ved hjælp af et USB-kabel eller trådløs Bluetooth. En stor fordel for forbrugerne, der dermed fremover slipper for at købe musik på flere forskellige medier.Det er de seneste fremskridt indenfor gengivelse af komprimeret lyd, der nu giver muligheden for at afspille den komprimerede lyd i god kvalitet på et stue-anlæg.Det nye stilfuldt designede Sony CMT-U1BT understøtter i øvrigt både Mac og PC, der kan tilsluttes via Bluetooth (*) eller USB Plug and Play.
Enkelt, stilfuldt og fleksibelt design


Det enkle, rene design vil kunne indgå i enhver stue. Højtalerne og hovedenheden ser lige elegante ud, hvad enten de står tæt side om side eller adskilt. En stilfuld, lodret CD-bakke erstatter det forældede kassettebåndoptagerkoncept ? og er nemmere at betjene.


Derudover giver den brugervenlige fjernbetjening direkte adgang til afspillerens musikbibliotek, der vises på et stort 3-linjers display på anlægget. Så er det ikke længere nødvendigt at anstrenge øjnene for at finde sine yndlingsmelodier.
Stor lyd


Lyden i CMT-U1BT er fuldt ud på højde med den, man forventer at finde i langt dyrere anlæg. Den bløde diskantenhed giver en klar og rumlig diskant lydgengivelse til alle hjørner af rummet, og der opnås en høj baskvalitet takket være en 10 cm. aluminium basenhed. Anlægget er oven i købet udstyret med Sonys prisvindende digitale forstærker-teknologi S-Master, der giver en livlig lyd, der vil appellere til enhver musikelsker. Systemet har desuden en meget præcis lydstyrkekontrol, så de fineste nuancer i lyden bibeholdes selv ved lav lydstyrke.Anlægget fås også i en variant uden Bluetooth-tilslutning, CMT-U1. Det anlæg kan udelukkende tilsluttes musikafspilleren ved hjælp af kabel.Begge anlæg findes i butikkerne om få dage(*) Bluetooth version A2DP skal understøttes.


 


Vejledende pris


CMT-U1: 2700 kr.
CMT-U1BT 3500 kr.


 


Kilde: Sony pressemeddelelse


 
 


 


 

Annonce:
Forrige artikelNye LCD TV fra Sony – Full HD
Næste artikelNye store TV fra Sony – Full HD
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.