Forside Nyheder

Ny Walkman dæmper støj fra omgivelserne


Sony lancerer nu en lækkert designet Walkman, der vil være som en gave til alle, der hører musik, mens de er på farten. De kender til irritationen, som støj udefra kan medføre ? for eksempel når man prøver at lytte til musik på vej til arbejde. Med Sony Walkman NW-S700 er den oplevelse fortid.


 


Det er den første digitale afspiller fra Sony, der har indbygget støjeliminerende teknologi, som reducerer ekstern baggrundsstøj med op til 25 procent. Teknologien er udviklet til at arbejde sammen med de unikke hovedtelefoner, der følger med afspilleren. De har en indbygget mikrofon, som opfanger og neutraliserer en betydelig del af den omgivende støj.Med NW-S700 i hånden er det derfor ikke længere nødvendigt at skrue op for lyden, når man bevæger sig udendørs. Afspilleren giver altså ikke bare optimal lydkvalitet til musikelskeren, da sandsynligheden for høreskader bliver reduceret betragteligt samtidig.
Med NW-S700 har man med sig i sin hule hånd kombinationen af optimal lyd, et stilrent letvægtsdesign, FM-radio og 50 timers spilletid på en opladning. Et avanceret 3-linjers OEL farvedisplay viser information om musikken, mens den spiller. Håndtering af musikken bliver en leg, når man bruger programmet SonicStage CP, der følger med afspilleren.?Med NW-S700-serien har Sony skabt en helt ny kategori indenfor digitale musikafspillere. Det er virkelig spændende at kunne tilbyde det bedste indenfor bærbar musikafspilning ? selv i de mest støjende miljøer. Hos Sony leder vi altid efter nye og forbedrede metoder til at optimere lytteoplevelsen, og vi er ikke i tvivl om, at denne seneste model, som er den første af sin art, giver den bedste lydkvalitet, der overhovedet kan opnås i en digital afspiller?,siger produktchef hos Sony Kasper Thomsen.
Med dette nyskabende produkt er det atter en gang lykkedes for Sony at sætte innovation og lydkvalitet i centrum for den bærbare musik. Det strømlinede, lette design og den eksklusive farveskærm sætter desuden en stor fed streg under, at stil og substans følges ad i alle Sonys Walkman produkter.Modellen kommer i farverne lilla, pink, sort og guld og det vil være muligt at købe lækkert kvalitetstilbehør såsom læderhylstre og remme, så afspilleren kan bæres om halsen.Som tilbehør lanceres også en optager-cradle, som gør det muligt at optage musik direkte fra andre kilder end PC, ligesom en Bluetooth Audio transmitter giver forbindelse til andre Bluetooth enheder. Dertil kommer naturligvis et tilhørende højttalersystem, som gør det muligt at spille musikken højt i højtalerne direkte fra den indsatte Walkman.Den nye Sony Walkman NW-S700-serien fås i tre varianter S703, S705 og S706, der rummer henholdsvis 1, 2 og 4 gigabyte musik.Sony Walkman NW-S700 fås i butikkerne om få dage.


 


Vejledende priser


Sony Walkman NW-S703: 1300 kr.
Sony Walkman NW-S705: 1800 kr.
Sony Walkman NW-S706: 2500 kr.Kilde: Sony pressemeddelelse


 


 

Annonce:
Forrige artikelNy imponerende Sony reklame
Næste artikelNye anlæg til hjemmebio fra Sony
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.