Forside Nyheder

Nye anlæg til hjemmebio fra Sony


Sony DAV-LF1


 


Sony udvider nu sin anmelderroste designserie Esprit og præsenterer hele fire nye anlæg, der står godt til Sonys nye Esprit-tv samt til andre tv i øvrigt. Anlæggene er designet til at fungere som hjertet i hjemmeunderholdningen og leverer det ypperste, når det kommer til lyd og film.


Anlæggene kan afspille praktisk talt alle typer af DVD?er og CD?er ? også når det kommer til komprimerede formater som DivX og MP3, ligesom de mere krævende forbrugere kan nyde det højtopløste musikformat Super Audio CD.


Lyden i serien leveres af Sonys meget præcise og kraftfulde S-Force PRO forstærker, der er perfekt til musik, og som til film fungerer rigtigt godt sammen med den indbyggede lydbehandlings-teknologi fra Dolby Digital, Dolby Pro LogicII samt DTS.


 


Lyd i seks kanaler: DAV-LF1Sony DAV-LF1 sammen med et Sony W2000 LCD TV


For forbrugere, der vil have masser af kraft og fuld surround i seks kanaler vil DAV-LF1 være et oplagt valg. Hele 780 watt leverer den kraftfulde 32 bit S-Force PRO forstærker. De fem højtalere yder hver 100 watt, mens subwooferen yder hele 280 watt. Med Sonys unikke Movie/Music mode tilpasses musikken til formålet. Desuden kan lyden justeres af den indbyggede DSP Equalizer.


Højtalerne er Sonys unikke ekstremt tynde designhøjtalere, der på trods af designet leverer en kraftfuld og præcis lyd. Højtalerne kan vægmonteres eller stilles på en elegant designet stand. Baghøjtalerne styres ved hjælp af den infrarøde teknologi S-DIAT, så højtalerne kun behøver kabel til strømforsyning for at fungere. Sony DAV-LF1 sammen med et Sony W2000 LCD TV


 


 


Film på harddisken: DAR-X1RSony DAR-X1R sammen med et Sony SXRD bagprojektions TV


Er det mere filminteressen, der trækker lysten til et nyt anlæg, kan DAR-X1R måske være løsningen. Her medfølger en harddisk på hele 250 gigabyte, der er bygget efter Sonys anerkendte og betjeningsvenlige standarder. Lyden leveres af 2 stk. meget kraftfulde højtalere samt en subwoofer på i alt 480 watt. Ligesom DAV-LF1 er der tale om 32 bit forstærkerteknologi af typen S-Force PRO. Her anvendes dog varianten S-Force PRO Surround, der skaber en realistisk surroundfornemmelse med bare to kanaler. Også denne model tilbyder funktionen Movie/Music mode.Sony DAR-X1R sammen med et Sony SXRD bagprojektions TV


 


 


5 medier i afspilleren: DAV-X1VSony DAV-X1V med LCD TV


DAV-X1V har samme specifikationer som DAR-X1R, men i stedet for harddisken er denne i stand til at håndtere fem medier i afspilleren. Dermed kan man have de fem mest sete film indsat samtidig, eller man kan have musik-CD?er indsat samtidig med film. På den måde kan man hurtigt skifte mellem de forskellige former for underholdning.Sony DAV-X1V


 


 


God lyd til den lille stue: DAV-X1G


Har man ikke behov for den helt store kraftfulde forstærker er DAV-X1G et rigtigt godt valg. Designmæssigt lægger den sig op ad DAR-X1R og DAV-X1V, men her er effekten på 2×50 watt i de medfølgende højtalere. Surroundlyden sikres af Sonys S-Force PRO Surround, der giver en fornemmelse af flere kanaler.


Fælles for alle anlæg gælder, at de naturligvis indeholder radio-tuner, så man ikke behøver andre anlæg i stuen. Alle kan desuden betjenes via den medfølgende fjernbetjening.


For Sony har det været af stor betydning at udvikle nogle Esprit-produkter, der både er flot designede, men også hurtige at sætte op. Derfor anvendes trådløse baghøjtalere i DAV-LF1, ligesom Sony samtidig har lagt tyngden i sit udbud på anlæg uden baghøjtalere. Produktchef Erik W. Eriksen siger:


?Vi oplever, at forbrugerne i stigende grad efterspørger anlæg, der er hurtigere at sætte op. Mange vil simpelthen gerne nøjes med to kanaler, så dem tilbyder vi et anlæg, der kan stilles op på mindre end 3 minutter?.


Alle de nye anlæg fås i butikkerne om få dage.Vejledende priser


DAVLF1H: 22.000 kr.
DARX1R:   20.000 kr.
DAVX1V:   11.500 kr.
DAVX1G:    8.500 kr.


 


Kilde: Sony pressemeddelelse


 


 
Sony DAV-LF1

Annonce:
Forrige artikelNy Walkman dæmper støj fra omgivelserne
Næste artikelFørste filmudgivelse på HD DVD og Blu-ray
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.