Forside Nyheder

Måske allerede nu overskud på XBOX 360 salg

Microsoft skulle allerede nu tjene penge på XBOX 360 forlyder det fra den seneste analyse fra firmaet iSuppli. Dette skyldes at Microsoft skulle have sænket omkostningerne til fabrikation af boksen med hele 40 %.


Ifølge iSuppli, koster det nu 323,30 USD at fabrikere en XBOX 360 Premium Edition (se vedlagte regneark). Sidste år samme tid kostede samme produkt 525 USD at producere,Der spekuleres nu i, om Microsoft vil bruge den forbedrede produktionspris, til at lancere en opdateret XBOX 360 med indbygget HD-DVD drev, og stadig være billigere end PS3, eller beholde gevinsten selv. Alt det er på nuværende tidspunkt kun spekulationer.


Microsofts værste konkurrent på konsolmarkedet, Sony Computer Entertainment Inc taber p.t. mellem 241 og 306 USD pr. solgte enhed, og med batteriproblemer på andre markeder, har Sony klart brug for en succes med PS3.


Kilde “iSuppli”

Annonce:
Forrige artikelKamp om mobil TV i Europa
Næste artikelCybercity og TDC lukker også for adgangen til AllofMP3
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.