Forside Nyheder

Moon – Highend HiFi udstyr nu i Danmark


Simaudio Moon er en række highend produkter, der godt nok er dyre men samtidig må betragtes som en investering for livet.


Deres filosofi dyrker den neutrale gengivelse uden “finger aftryk” på musikken. Og deres egne krav dertil er:  • Bedste lyd i klassen
  • Høj brugervenlighed
  • Godt design
  • Lang holdbarhed
  • Lav fejlrate

De benytter lækre kabinetter i aluminium, og producerer så meget som muligt “in house” for at sikre kvaliteten.


Moon er det kompromiløse valg – men pengepungen skal være i orden!


Produkterne er overordnet opdelt i to forskellige serier:  • Evolution serien er en serie af overordentligt solide high-end apparater, måske de lækreste på det marked.
  • Classic serien er den mere økonomisk overkommelige, der er konstrueret i et mere enkelte designs og er generelt mere simple konstruktioner.

 

Evolution serien


 


Moon Andromeda
Toploadet, fuldt balanceret CD-afspiller med separat strømforsyning. Afspilleren benytter Philips CD-Pro 2 M løbeværk, og signalet opsamples til 24 bit 705.6 kHz gennem 16x oversampling. Denne relativt simple teknik foretrækkes frem for den efterhånden klassiske upsampling til 24-bit 192 kHz, fordi 192 er en “skæv” konvertering af CD’ens 44.1 kHz, og derfor indebærer en unødig ændring af det digitale indhold. Andromeda har ikke overraskende fået særdeles gode anmeldelser i bl.a. The Absolute Sound og Hifi+.
Pris 99.999,-


 Moon Supernova
Supernova er opbygget som en “mini-Andromeda” – en mere traditionel opbygning med integreret strømforsyning og et mere ordinært løbeværk sænker produktionsprisen kraftigt, uden at der gås på kompromis med kvaliteten. Et fællestræk for hele Evolution serien er Simlink, en synkroniseret betjening der f.eks. synkroniserer dimming af display, og sørger for at forstærkeren skifter til CD-input, når du trykker play på CD’en.
Pris 44.999,-


 I-7
Integreret, fuldt balanceret forstærker på 2x150w, med Lynx Zero-Feedback teknologi og volumenregulering med et resistor-array i stedet for et potentiometer. Betjeningsmæssigt er Evolution serien særdeles fleksibel – du kan navngive inputs som du vil, og en hvilken som helst indgang kan programmeres til at være “HT Direct” indgang, hvor signalet går udenom volumenkontrollen. Derudover kan du justere max volumen og volumen offset på hver enkelt indgang, så det er slut med at blæse møblerne ud af stuen, når man skifter fra pladespiller til CD.
Pris 48.999,-


 Moon P-8
Hvad der ved første øjekast ligner en separat strømforsyning, er faktisk det stik modsatte: Den to-delte konstruktion hvor strømforsyningen er fjernet fra lydkredsløbene, er taget et skridt videre med Simaudio’s bud på den ultimative forforstærker: Alle lydkredsløb og tilslutninger er flyttet til et separat kabinet, mens strømforsyning, styre-IC’er, display osv. alt sammen sider i et andet kabinet.M-Ray volumenkontrollen fungerer ved hjælp af en kombination af individuelle modstande, der gør det muligt at justere lydstyrken med 0,1 dB’s nøjagtighed.
Pris 96.999,-


 Moon W-8
Fuldt balanceret effektforstærker med en enorm strømstyrke. Forstærkeren “dobler op”, fra 2x250w i 8 ohm til 2x1000w i 2 ohm, og kan brokobles til 1x1000w i 8 ohm. Lynx Zero Feedback teknologi og en helt igennem overdimensioneret konstruktion hjælper til at give denne effektforstærker sin overlegne lyd.
Pris 93.999,-


 
Annonce:


Classic serienMoon CD 5.3
CD-afspiller med 24 bit/352.8 kHz processing, og Burr Brown 1730E D/A konverter. Separate strømforsyninger til digitale og analoge kredsløb, og en generelt særdeles høj konstruktionskvalitet. De aftagelige spikes er ligesom hele digital-sektionen lånt fra Supernova CD-afspilleren, og CD 5.3 leverer i det hele taget en ydelse der er ganske tæt på sin Evolution-storebror.
Pris 28.999,-


 Moon I-5.3
Særdeles strømstærk integreret forstærker, der leverer 2x85w i 8 ohm. I-5.3 kører i klasse A op til 5 watt, og som alle Moon produkter er I-5.3 designet til at holde elektronikken varm: I stand-by mode holdes der strøm på alle lyd-kredsløb, så du ikke skal vente på at udstyret bliver varmt, før du kan nyde musikken.
Pris 27.999,-


 Moon Equinox
Dette er den billigste CD-afspiller i Moon-programmet, men skal på ingen måde undervurderes: Equinox har fået ekstremt gode anmeldelser, fordi den i usædvanlig grad formår at kombinere en varm gengivelse med detaljer og åbenhed.
Pris 22.999,-


 Moon I-3
Den ser ikke ud af meget, den lille I-3 – men det smalle kabinet gemmer på en rigtig guldklump af en 2x100w forstærker. På trods af det kompakte kabinet, formår Simaudio at holde driftstemperaturen lav – igen et koncept der går igen i alle produkterne, og har til formål at forlænge levetiden drastisk. Uanset hvilket Moon produkt du køber, er der tale om en investering i vellyd mange år fremover – noget der absolut skal tages med i overvejelserne, når man vurderer prisen.
Pris 19.999,-


 

“Klippen”Moon Rock
Sidst, men på ingen måde overhovedet mindst, kommer man ikke uden om The Rock! Hvis man ikke får savl i mundvigene af dette monster af en effekt-forstærker, skal man nok have hovedet undersøgt. For at sikre at de 44 kg elektronik ikke bliver sat i svingninger af de kæmpe-højttalere som en 1000w mono-blok som denne typisk vil blive sat i forbindelse med, leveres The Rock med en 54 kg granit-plade, der fungerer som base for forstærkeren.
Pris pr styk 195.000,-

Nyhedskilde: TapeConnection


Se mere på:  http://www.simaudio.com


 

Annonce:
Forrige artikelNu også afgift på USB flash drives!
Næste artikelTrådløse hovedtelefoner til musik afspilleren
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.