Forside * Nyheder

Trådløse hovedtelefoner til musik afspilleren

  


Sony lancerer flere headsets til musik via bluetooth.



Sony lancerer i alt tre nye hovedtelefoner, der er tilegnet de stilbevidste, som ikke ønsker at være begrænset af et kabel, når de hører musik. De nye modeller kan trådløst kommunikere med Bluetooth kompatible musikafspillere, computere og musik-mobiler. Hemmeligheden bag er den nye Bluetooth streaming-teknologi ?A2DP?, der gør det muligt at overføre musik via Bluetooth i ekstremt høj kvalitet.



Sony DR-BT30Q



De nye hovedtelefoner er perfekte til brug sammen med kompatible mobiltelefoner som eksempelvis den nye Sony Ericsson W950i. De gør det muligt at lytte til musikken i god stereokvalitet samt at ringe og tage imod samtaler. To af modellerne (DR-BT20NX og DR-BT30Q) gør det oven i købet muligt at styre telefonen på selve hovedtelefonen. Det vil sige, at man kan svare på indkommende samtaler, spole i musikken og justere volumen. På den måde fungerer hovedtelefonerne som en slags fjernbetjening.



Sony DR-BT10CX


Hovedtelefonerne fungerer også perfekt sammen med bærbare computere med Bluetooth, for eksempelvis at lytte til musik på kontoret, hjemme eller på rejsen.


Har man en bærbar musikafspiller, der ikke understøtter Bluetooth, kan den opgraderes ved hjælp af en A2DP adapter.


Hovedtelefonerne findes i tre forskellige modeller: DR-BT30Q er en clip-on-model med mikrofon. DR-BT10CX er en clip-model, som monteres i eksempelvis en skjorte og som har små, bekvemme EX-hovedtelefoner. DR-BT20NX er en smuk model med halsrem og EX-hovedtelefoner.



Sony DR-BT20NX


 


Modellerne fås i butikkerne om få dage.


Vejledende pris i kr.



  • DR-BT30Q:  1100,-
  • DR-BT10CX:  800,-
  • DR-BT20NX:  800,-

Kilde:  Sony


 


 



 


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.