Forside Nyheder

Audio Physic højttalere nu hos TC

Den hæderkronede tyske højttalerproducent Audio Physic har i de godt og vel 20 år firmaet har eksisteret markeret sig som en af de absolut mest seriøse højttaler-producenter, med en række bemærkelsesværdige konstruktioner på samvittigheden.


Audio Physic har på forbilledlig vis præsteret at levere højttalere med en enestående lydkvalitet, lækker finish og en placeringsvenlighed der betyder at det rent faktisk er muligt at få plads til high-end lyd i stuen. Audio Physic’s kæphest er “no loss of fine detail”, og det er en rigtigt god beskrivelse af lyden fra de lækre højttalere som Audio Physic spytter ud.


Tape Connection har overtaget distributionen af Audio Physic i Danmark, og kan løfte sløret for et par nyheder i sortimentet:


 Audio Physic Caldera
Caldera konstruktionen er designet omkring den særlige coax-enhed, som Audio Physic har konstrueret ved at spænde en Scan-Speak ringradiator op med O-ringe foran en 7″ mellemtone-enhed. Derved gengives alle frekvenser over 150 Hz som en decideret point-source, hvor alle frekvenser kommer fra samme punkt. Under 150 Hz tager en 7″ mellembas-enhed over, og denne får i det dybeste område støtte fra bassystemet med to 10″ enheder, der sider monteret i siden sammen med hver sin 10″ slave-enhed. Resultatet af denne konstruktion er en højttaler der gengiver _ekstremt_ dyb bas, og hele frekvensområdet gengives med en selvfølgelighed der får enhver anden højttaler til at lyde som – well, en højttaler! Med Caldera forsvinder højttaleren, og musikken træder frem.
Pris pr styk 79.999,-


 Audio Physic Avanti V
Femte generation af den klassiske Avanti model er opdateret med bl.a. en såkaldt Hyper-Holographic-Cone diskant, og et forbedret kabinet. Takket være fire 7″ enheder, to i hver side, leverer Avanti V en heftig bas-gengivelse, på trods af et meget slankt kabinet. Avanti leveres ligesom de øvrige Audio Physic højttalere med single-wiring terminaler, men kan leveres med biwire-terminaler på bestilling.
Pris pr styk 42.999,-


 


Udover disse to nyheder består Audio Physic programmet af en række særdeles interessante produkter. Den mest bemærkelsesværdige er måske topmodellen Kronos.Kronos
Kronos er Audio Physic’s statement-produkt, hvor intet er sparet i forsøget på at lave den ultimative high-end højttaler. Kronos benytter ligesom Caldera en coax-konstruktion bestående af Scan-Speak ring-radiator spændt op foran en 7″ mellemtone-enhed. For at levere nok energi i mellembassen til at matche de krav der sættes for at opnå en realistisk gengivelse af live-instrumenter, er coax-enheden suppleret med to 6″ enheder, der fungerer i området fra 250-500 Hz. Med et bassystem der består af fire aktive 10″ enheder, som spiller så dybt som til 10 Hz, er samspillet med lytterummet en faktor der ikke kan overses, og basgengivelsen kan derfor justeres via en medfølgende fjernbetjening.
Pris pr styk 249.999,-


 Audio Physic Tempo
Tempo er en af de mest lovpriste højttalere i Audio Physic’s sortiment, på grund af et enestående pris/ydelses forhold. Tempo er kort sagt konstrueret som en nedskaleret Avanti. En enkelt 7″ enhed per side leverer godt med power i bunden, og den let bagudskrånende konstruktion er med til at sikre en forbedret fase-gengivelse.
Pris pr styk 11.999,-


 


Kilde: TapeConnection


 


Mere info:
www.audiophysic.de


 


 


 


 

Annonce:
Forrige artikelFælleskøb af Panasonic PT-AX100
Næste artikelHome Center One – Et dansk designet media center
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.