Forside Nyheder

Pioneers nye plasma-teknologi imponererMange har dømt plasma teknologien ude, og støtter LCD her mens vi venter på SED. Imellemtiden er Pioneer er klar med en forbedret plasma teknologi – som lanceres verden over.


Den nye teknologi giver bedre sort-niveau end noget LCD eller SED TV – uanset rummets belysning. Dette samtidig med at den gode kontrast og dybde i farverne som kendetegner plasma-teknologien bevares.


De nye plasma displays er en komplet redesign af de tidligere teknologier. Dette incl. nye paneler, nye filtre og nye chipset (ASIC circuits) til styringen. Resultatet er nye plasma TV der løfter Pioneers TV op i en klasse for sig selv. I billede-kvalitet er der ingen over eller ved siden af – som det lyder i Pioneers salgstale.


“Vores strategi var at sikre plasma TV på markedet for fladskærm-tv, med nogle konkurrence dygtige produkter” siger Ken Shioda som er chef for produkt udvikling hos Pioneer. “Ved at redesigne plasma teknologien fra bunden af har vi opnået det mål”. “Og det er ikke blot pynt på den eksisterende teknologi, det er et kæmpe spring fremad”.


Karakteristika for de nye Pioneer plasma:  • Sortniveau er forbedret markant i forhold til tidligere Pioneer plasma. Dette gør mørke scener endnu mørkere, samtidig med at detaljerne i billeder står skarpe.
  • Mange farver i de mørke område. En sideeffekt af det forbedrede sortniveau, er at der er mange flere synlige farver nede i de mørke scener.
  • Bedre resultat i lyse rum. Selv om rummet er meget lyst bevares det gode sortniveau.

Oprindelig var det meningen at den nye teknologi skulle være klar til OL i Beijing i 2008, men det lykkedes at fremskynde udviklingen så de første plasma med den nye teknologi kan købes i USA allerede til sommer.


Heldigvis satser Pioneer på verdensmarkedet, så mon ikke vi også ser den nye teknologi herhjemme i år.


 


 


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.