Forside Nyheder

Se live TV på mobilen


TDC er klar med et nyt tv-tilbud. Seks populære danske tv-kanaler kan nu ses direkte på mobiltelefonen. Det er DR1, DR2, TV 2, TV 2 News, Kanal 4 og Voice TV.

?Direkte tv på mobilen er en banebrydende nyhed. Det betyder, at du med en mobiltelefon i hånden altid har adgang til det, du ellers hidtil kun har haft i dit hjem; nemlig tv, musik, e-mail og mulighed for at tale med dine venner og familie,? siger vicedirektør Anders B. Christjansen, TDC Mobil.

Adgangen til TDC Mobil TV sker via mobilportalen Fly. Det er foreløbig kun TDC?s mobilkunder, der kan bruge muligheden, der også forudsætter en 3G mobiltelefon. Tv kan kun ses i områder, der er dækket af TDC Mobils 3G-net. Som introduktionspriser koster ubegrænset forbrug på dagsbasis 29 kroner, på ugebasis 49 kroner og på månedsbasis 69 kroner.

?Vi ser, at forbrugerne gerne vil bruge mobilen til tv og musik og de ting, de ellers plejer at gøre på deres pc. Derfor introducerede vi for nylig muligheden for download af musik på mobilen, og nu har vi taget næste afgørende skridt, som er live-tv. Både musik og tv er datatunge tjenester, og det er først med udbygningen af 3G-nettet, at vi kan levere dette i en tilfredsstillende kvalitet,? forklarer Anders B. Christjansen.

Introduktionen af tv på mobilen sker i tæt samarbejde med TDC Kabel TV, der blandt andet bidrager med aftalerne med programleverandører, en opdateret tv-guide og distribution af tv-signalerne.


Billederne streames til mobiltelefonen ved brug af unicast – et signal til hver.


Kilde: TDC


 


 

Annonce:
Forrige artikelHD-DVD og Blu-ray film kan nu købes herhjemme
Næste artikelTV2 NEWS fortsat gratis på nettet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.