Forside Nyheder

Nye højttaler serier fra Tangent

 


Tangent Prestige


      
Lyden spredes godt ud i hele rummet, på denne serie højttalere fra danske Tangent. God og fyldig lyd, og de er nemme at drive af forstærkeren.


Tangents kabinet håndværkere kan deres kram. Tolerancer, kvalitet i larkeringen og ensartethed i produktionen, er blot nogle af de ord der kan hæftes på disse højttalere. Bag det smukke yder gemmer der sig et gennemtænkt indre. Afstivninger, ?bølge bryder? og buede kabinet sider giver et meget stærkt kabinet og fjerner uønskede resonanser.


Diskanten er den nye Scan Speak Illuminator D3004 som bygger videre på den berømte Scan Speak D29 Revelator diskant. Med teknologier som ?AirCirc Magnet system? og ?Large Roll Surround?, kan den nye ScanSpeak Illuminator måle sig med de bedste soft dome diskanter. I AirCirc magnet systemet benyttes kraftige neodynium magneter, og en kobberring i magnet feltet, hvilket giver meget lav forvrængning uden at miste høj effektivitet. Det specielt designede bag kammer på Illuminator diskanten, giver en mere åben og transparent lydgengivelse, end et ?normal? bag kammer. Large Roll Surround sikre stort frekvens område samtidig med god spredning af de højeste toner.


For at holde det samme niveau med bas/mellemtone enhederne, har Tangent fået specialfremstillet en bas/mellemtone enhed til Prestige højttaleren. Her benyttes en nøje udvalgt papir / træfiber blanding til membranen som har en optimal kombination af lethed, styrke og kontrol. Det støbte bas / mellemtone chassiset er et åbent design, der sikrer fri luft strøm bag enheden, og dette sammen et med lav tabs centrings ophæng har de opnået en hurtig og præcis bas / mellemtone gengivelse.


Delefiltret er simpelt, uden brug af dæmpe modstande. Resultatet en højttaler, der er effektiv og uden voldsomme impedans udsving, og der gør højttalerne nemme at drive for forstærkeren.


Prestige er på gaden til november.


Tangent Prestige: 14999,- pr. stk
 


 


Tangent Lounge


        
Tangent Lounge benytter samme blanke hvide lakering eller sorte pianolak, som Prestige, men er en mere firkantet højttaler.


Tangent har beholdt bas / mellemtone enhederne fra Prestige. Diskanten er fra Vifa og bygger på nogle af de samme teknologiske principper som Scan Speak Iluminator diskanten bl.a Large Roll Surround. Lydmæssigt kommer Lounge tæt på Prestige til en mere overkommelig pris.


     


Lounge serien kommer til at bestå af 4 forskellige modeller. L26 er beregnet til stå på gulvet, L6 som beregnet til at stå på en reol eller stander, C26 som center højttaler og S12 som er en subwoofer (kommer i starten af 2009). L6, L26 og C26 anvender de sammen diskanter og bas / mellemtone enheder hvilke sikre god voice match når Lounge skal bruges til Surround.


Prestige er på gaden til november.


Tangent Lounge L26: 6499,- pr. stk.
Tangent Lounge: L6: 3999,- pr.stk.


 


Kilde: Tangent

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.