Forside Nyheder

Nye medieafspillere fra GrundigGrundigs nye MPixx 9800 er så meget mere end en almindelig medieafspiller. Udover musik, film og fotos kan den nye model også bruges som radio og til at tage notater og foretage indspilninger. Den 3″ store touch skærm, gør alle funktioner overskuelige og nemme at håndtere. Skærmens opløsning er 400 x 240 pixels.


En funktion ved navn “Sliding User Interface” gør det muligt for brugeren fleksibelt at navigere mellem otte niveauer i menuen.


MPixx 9800 indeholder en FM-radio i høj kvalitet og med indspilningsmuligheder, 3D-lyd og basforstærkning. Blandt de øvrige finesser er der digital notesblok og leksikonfunktion. 8 GB hukommelse, samt Micro SDHC kortlæser med mulighed for yderligere 12 GB.


Prisen er ikke endeligt fastlagt, men ligger formentlig omkring DKK 1.500,- (eksklusive SD-kort)


 MPixx 2400 er en ny film- og musikafspiller med et slående ydre i elegant, lasergraveret metal.


Afspilleren har en 1,8″ TFT-skærm og er en allroundafspiller til en god pris. MPixx 2400 har integreret FM-radio med indspilning, basforstærkning og funktioner til afspilning af film, fotos og lydbøger.


Den indbyggede hukommelse på 4 GB rummer op til 1.000 sange.


Pris i butik ca. 499,-


 


Kilde: Grundig

Annonce:
Forrige artikelEt TV der ingen strøm bruger i stand-by
Næste artikelGrundig Vision 9 – Ny topmodel
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.