Forside Nyheder

Udstilling: HiFi & Surround 2008

 


Udstilling i København d. 15-16 nov.


Gennem 10 år har HiFi & Surround slået sig fast som udstillingen der ikke kun viser alt det dyre highend, men også har det spændende mid-fi med, og alt det nyeste surround incl skærme og projektorer.


I en tid hvor mange udstillinger pludseligt føler der skal vaskemaskiner og mobiltelefoner med, er HiFi & Surround idag den eneste udstilling hvor man stædigt fastholder et præcist focus på HiFi & Surround. Samtidig er faciliteterne på HiFi & Surround så gode som det nu engang er muligt, idet seriøs demo af lyd og billede foregår i lukkede rum istedet for i en stor messehal. Det giver nogle helt fantastiske muligheder for seriøse demonstrationer af HiFi & Surround, og allerede nu har flertallet af branchens seriøse leverandører meldt deres ankomst.


Der er i år tilmeldt flere udstillere end tidligere, samtidig med at flere udstillere har booket større stande end tidligere, der er derfor ingen tvivl om allerede nu, at HiFi & Surround bliver den største HiFi & Surround udstilling nogensinde, hvilket passer perfekt med at det er 10 års jubilæumsmessen !


Der er lavet en udstillings side: http://hifi-musik.dk/udstilling hvor de vigtigste informationer om udstillingen kan findes. Den komplette udstillerliste bliver offentliggjort medio oktober og vil kunne findes på siden til den tid.


Udstillingen finder sted i weekenden den 15 og 16 November på Scandic, Vestre Søgade i København (overfor planetariet). Lørdag er der åbent fra 11- 18 og søndag fra 11-17. Entre: 80kr.


Fra HiFi & Surrounds side glæder vi os til at se den samlede hifi presse i danmark, både den internetbaserede og den trykte, og tusindvis af entusiaster fra hele landet, der vil hjælpe til at gøre HiFi & Surround til en stor oplevelse for både besøgende og udstillere.


 


Seneste udstilling


Ventetiden kan fordrives, med at kigge på billeder fra sidste år:
Billeder fra HiFi & Surround 2007 


Kilde: Danish High End Society

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.