Forside Nyheder

Arrangement: DVDO Edge scaler og LexiconTil de kvalitetsbevidste, afholder CSO i samarbejde med Claus Glæsner fra HTP en demoaften med DVDO Edge og Lexicon. Demonstrationen vil primært omhandle DVDO Edge, Lexicon MV-5 processoren og deres effekttrin RX-7.


 


DVDO Edge


Den første prisvenlige video-processor, som kan opkonvertere alle videoformater op til 1080P, og forbedre billedkvaliteten gennem Anchor Bay?s Video Reference Series (VRS) teknologier. EDGE er også den ultimative A/V hub, med 6 HDMI 1.3 ?Deep Color? indgange, 2 HDMI 1.3 udgange (hvoraf den ene er til ren lyd) og et hav af analoge og digitale A/V tilslutningsmuligheder. Det nye ?user interface? gør opsætning og daglig betjening nem og enkel, og der er også kommet nye funktioner, der gør det muligt for brugeren at lave personlige opsætninger. EDGE repræsenterer en pris/ydelse som aldrig er set før på i et lignende produkt. Vejledende pris 6.495,-


Læs nyheden om den her

På demodagen kan DVDO Edge købes for 6.000,- (Kun denne dag!!). 
Lexicon MV-5


MV-5 er den mindste surround processor fra firmaet Lexicon som mere eller mindre definerer standarden for multikanals audiophiles. Med Lexicon MV-5 opleves en fantastisk dialog og med deres patenterede Logic7 system bliver selv kedelige 5.1 indspilninger forvandlet til en næste ægte 7.1 oplevelser.

Denne processor kombineres perfekt med DVDO Edge og enten Lexicon RX-7 eller GX-7 effekttrinene.

De vejledende priser for omtalte Lexicon produkter:
Lexicon MV-5: 24.995,- / GX-7: 27.495,- / RX-7: 49.995,-


Yderligere information: http://www.lexicon.com/ og http://www.dvdo.com/


 


Andre produkter


I forbindelse med demonstrationen af DVDO Edge og Lexicon MV-5 / RX-7 benyttes:
Screen Research Masking lærred
Sim2 C3X 1080p
DVD / Blu-Ray og HD-DVD
MK Sound – 150 Serien
Alle produkterne er kablet med Nordost.


 


Tid & sted


Torsdag d. 16. oktober kl. 16.00 ? 20.00


CSO
Ulrikkenborg Allé 46
2800 Kgs. Lyngby
Tlf. 43 44 01 01
http://www.cso.dk/


 


Tilmelding


Arrangementet er fordelt over flere lokaler og forgår i hold. I forbindelse med tilmelding ønsker vi et ca. tidspunkt for ankomst. CSO sørger for drikkevarer og snaks.


Tilmelding på email:  [email protected]

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.