Forside Nyheder

Arrangement: Onkyo, Elac og Nordost


Danmarks premiere på Onkyo DV-BD606 blu-ray afspiller


 


Torsdag d. 30. oktober kl. 16.00 ? 19.00

Til de kvalitetsbevidste kunder afholder CSO i samarbejde med Erik Hansen fra Scandinavian Audio Systems en demoaften med Onkyo, Nordost og Elac.


Demonstrationen består af 2 præsentationer, den ene med fokus på Onkyo Surround (Onkyo PR-SC886) og den anden på Nordost kabler, herunder stømkabler, højttalerkabler og deres Thor strømboks. Til dette arrangement vil der være Danmarkspræmiere på den første Blu-Ray afspiller fra Onkyo, DV-BD606.


 


Onkyo PR-SC886
Onkyo begyndte at fremstille kvalitets audio-komponenter tilbage i 1946.


Deres seneste PR-SC886THX Ultra2 PlusPre-Amp har 4 HDMI 1.3 indgange og 2 HDMI udgange. Dekoder til DTS-HD Master audio + Dolby True HD.Onkyo er de første som har ISF mode i en Pre-Amp dergiver mulighed for at kalibrere hver billedinput. PR-SC886 har HQV Reon-VX chip som kan opscalere alle billede signaler fra 480i op til 1080P.


Det er nemt at kalibrere hjemmebiografen, da PR-SC886 har indbygget Audyssey MultiEQ, et automatiske kalibreringssytem med målemikrofon. Onkyo PR-SC886 Pre-Amper forberedt tilCrestron og AMX.


Vejl. pris 14.995,-

 


Nordost


Med disse kvalitetskabler fra amerikanske Nordost opnås perfekt forbindelse mellem komponenterne i musik og surround anlægget. Denne forbedring bevirker at lyd og billede bliver markant forbedret og opleves mere levende. Vi vil kortvarigt gennemgå og demonstrere Nordost kablerne fra de billige til de helt dyre

Elac


ELAC har eksisteret siden 1926 og blevet verdensberømte for deres højttalere. Kendetegnet ved ELAC er deres bånddiskant som uden sammenligning kan gengive strengeinstrumenter. ELAC er respekteret alle steder pga. deres strenge tyske kvalitetskontrol og gennemførte design.


 


Øvrige produkter


I forbindelse med demonstrationen af processoren og deres Blu-Ray afspiller benyttes:
Screen Research, Sim2 C3X 1080p, MK Sound – 150 Serien, Lexicon RX-7

I forbindelse med demonstrationen af Nordost benyttes:
Onkyo Stereo produkter, samt ELAC 330.3 Jet højttalerne.


 


Tid og sted


Torsdag d. 30. oktober kl. 16.00 ? 19.00


Arrangementet er fordelt over flere lokaler og forgår i hold. Det er muligt at tilmelde sig til kl. 16, 17 eller 18. Vi sørger for drikkevarer og snaks. Tilmelding på [email protected]

CSO
Ulrikkenborg Allé 46
2800 Kgs. Lyngby
Tlf. 43 44 01 01
http://www.cso.dk/
[email protected]


 


Yderligere information 

Annonce:
Forrige artikelImerge MS1 – en vild media server
Næste artikelExpert overtager Merlin
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.