Forside Nyheder

Pioneers nye blu-ray flagskib

 Pioneer BDP-LX91 – Tryk på billedet for et større


 


Pioneers nye reference blu-ray afspiller er nu tæt på lancering. Den kommer til europa i november måned. Pioneer skriver, at den ikke kun vil have reference potentiale indenfor blu-ray, men også CD og DVD.


 


Den ultimative video gengivelse


Pioneer BDP-LX91 indeholder en nyudviklet 16-bit videoprocessor, der yder superb video dekodning, konvertering, skalering – med gode justeringsmuligheder. Det sikrer en høj kvalitet på billedkvaliteten, ikke kun for blu-ray afspilning, men også DVD incl. opskalering til 1080P


Farvedekodningen udvider det 8bit farverum fra blu-ray, til et 16bit farverum svarende til studio master. Tabte detaljer i farverne vindes tilbage, og resultatet er farvetoner der virker endnu mere naturlige, meget tæt på det menneskelige øjes opfattelse af den virkelige verden. Og gradueringen i farvetoner bliver blødere og endnu mere naturlig. Bruges HDMI med deep colour mulighed, og et display der kan vise deep colour, så kan de nye muligheder med farvedybden rigtigt opleves.


 


Den rene lydoplevelse


Lyden skal matche billedgengivelsen. Modellen tilbyder intern dekodning af Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio, samt bitstream, for bedst mulige oplevelse af lyd.


Der er separate strømforsyning til de analoge lydudgange, der er udstyret med 8 stk. Wolfson Audio DACS (Digital til Analog konvertere) og specialbyggede kondensatorer. Alt sammen for at sikre en så god analog lyd som muligt.


Der er dual HDMI udgange, for at adskilde video og audio signalvejene ud af apparatet. Dette især aht. CD afspilningen, som har mulighed for jitterfri afspilning via Pioneers Precision Quartz Lock System (PQLS). Dette kræver en forstærker i den anden ende, som understøtter PQLS, men så opnås også en CD lyd i særklasse.


 Pioneer BDP-LX91 bagfra – Tryk på billedet for et større


 


BD-Live  (blu-ray profile 2.0)


Pioneer BDP-LX91 understøtter BD-Live, de nye interaktive muligheder på blu-ray. Der er en netværks-tilslutning, som giver mulighed for at hente BD-live indhold. Det kan være elementer som filmtrailere, ekstra matriale, nye undertekster, live chat, online spil oma.


Det er også muligt at opdatere afspillerens software (firmware) via internet.


 


Bygget til høj performance


Byggekvaliteten på apparatet er i top. Det er et aluminium chassis med stål bund, som efterlader et indtryk af en bundsolid afspiller. Det stabile drev, ringkerne transformatoren, de separate audio og video kredsløb, alt sammen elementer der minimerer støj og interferens. Og TAOC isolatorene hjælper med, til at dæmpe vibrationer udefra, for kompromisløs gengivelse af video og lyd.


 


Link


Pioneers hjemmeside


 


Pris og tilgængelighed


Kommer til europa til november. Pris kr. 16.995,-


 


Kilde: Pioneer


 

Annonce:
Forrige artikelPanasonic har lavet flest TV i verden
Næste artikelArrangement: Samsung SPA-800 projektor
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.