Forside Nyheder

SlingCatcher er kommet til Europa


Sling Media er nok mest kendt for deres Slingbox, hvor man fra andre steder i huset, eller ude fra internettet, kan styre hjemmets AV apparater og programmere dem, kigge med på hvad de viser eller har optaget. Nu kommer SlingCatcher.Sling Media SlingCatcher


 


SlingCatcher er en universel media player til TV’et. Den giver adgang til husets og internettets media, via en nem skærmmenu betjening. Og i bedste “Sling ånd” er der praktisk talt ingen begrænsninger i hvilke formater der kan afspilles. Og visningen kunne såmen også være fra en anden Sling enhed, som f.eks. en Slingbox tilsluttet et andet TV i huset.


Se internet TV, hør internet radio, spil MP3 musikken, eller kig i fotoalbummet fra seneste ferie. Mulighederne er mange, når betjeningen af husets og internettets media flyttes ind på TV’et i stuen.Boksen kan også bruge tjenester som Youtube.com


Boksen tilsluttes TV’et og husets netværk.


Der er tilslutninger for både SDTV (component, s-video og composite) som HDTV (HDMI, component). Der er USB indgange, for adgang til media fra transportable enheder. Af formater understøttes de fleste gængse, som WMV, MPEG-2, MPEG-4, H.264 og XVid indenfor forskellige filformater som .avi, .vob, .ifo, .mpg, .mov, .wma m.fl.


I erkendelse af, at der findes mange non-standard mediatyper, så har Sling også udviklet en applikation de kalder SlingSync. Den kan bruges på en PC, til at konvertere media til noget Slingcatcher kan vise. Så har du et specielt overvågningskamera, en mærkelig medieplayer el.lign. så er der aligevel mulighed for at se det på TV’et.


Mere om SlingCatcher (Engelsk)


 


Pris og tilgængelighed


SlingCatcher er annonceret til markederne USA, Canada og UK nu (kan købes fra i dag). Prisen i England er £199, så mon ikke det giver en pris på et sted imellem 2500-3000 kr. herhjemme.


Eftersom den ikke indeholder tunere, så burde den umiddelbart være at bruge i den øvrige del af europa også, så det er nok kun et spørgsmål om tid før vi ser den til salg herhjemme også.


 


Kilde: Sling Media

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.