Forside Nyheder

Melodi Grand Prix sendes fra Herning


 


Herning bliver Grand Prix City 2009, som DR så frejdigt kalder det.


MCH Messecenter Herning bliver skueplads for Dansk Melodi Grand Prix 2009 lørdag 31. januar på DR1, hvor hele Danmark skal udpege vores repræsentant til Europæisk Melodi Grand Prix 2009.


Men årets store pop-brag bliver ikke blot et underholdende tv-show lørdag aften. MCH Messecenter Herning og DR har sammen gjort den midtjyske by til Danmarks Grand Prix City 2009. Samarbejdet betyder, at byen vil summe af musikkulturelle aktiviteter i dagene op til showet. Glæden ved populærmusikken kommer i centrum, og både musikskoler og folkeskoler lader sig inspirere af begivenheden. Og mon ikke også der bliver koncerter i byen med Melodi Grand Prix?et som omdrejningspunkt.


“Dansk Melodi Grand Prix 2009 skal være en folkefest, og efter at have set os om efter den rigtige Grand Prix City, er vi glade for, at Herning er med på idéen. Det er med til at sikre, at Melodi Grand Prix?et bliver en samlende begivenhed for mange mennesker over flere dage, præcis som musikkonkurrencen fortjener,” siger underholdningsredaktør i DR, Jan Lagermand Lundme.


“I MCH er vi klar til at løfte Dansk Melodi Grand Prix 2009 både hvad angår faciliteter, engagement og den rette organisation. Vi glæder os over, at Herning er udvalgt som den første Grand Prix City nogensinde, og det vil naturligvis blive gennemført i et tæt samarbejde med byen. MCH Messecenter Herning var senest vært for finaleshowet i 2001, og vi ser frem til igen at løse denne store og spændende opgave sammen med DR,” udtaler adm. direktør Georg Sørensen.


 


Kilde: DR

Annonce:
Forrige artikelToshiba klar til det danske marked
Næste artikelDyrt at ændre dato for analog sluk
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.