Forside Nyheder

Ny dansk tv-kanal for mænd

  (recordere.dk illustration – logoet er ikke kendt endnu)


 


SBS lancerer den 1. januar 2009 en ny tv-kanal – 6?eren – rettet mod de 15-50 årige mænd.

6?eren er skræddersyet til den moderne mand med et mix af biler, sport, comedy, fight night, sci-fi og film. Alle emner vil blive præsenteret på faste temadage med hvert sit programfokus som for eksempel: “Mænd og Motor”, “Friday Fight Night”, “Comedy Tirsdag”, “Sci-Fi Søndag”, ?Film for Mænd? og “Superserier” med topserier som Steven Spielbergs storslåede ?Into the West?, verdens dyreste serie ?Rome II? og premiereafsnit af stærke kvalitesserier som ?Lost? og ?Heroes?.

Sport på 6?eren byder blandt andet på Champions League håndbold med GOG?s herrer og FCK?s kvinder, DTC motorløb, den spanske pokalturnering Copa Del Rey og det engelske fodboldlandsholds hjemmekampe i kvalifikationsturneringen til VM 2010 i Sydafrika.

Med 6?eren fuldender SBS den kanalportefølje, der har været arbejdet hen imod siden relanceringen af tv-aktiviteterne i 2004. SBS har haft stor succes med relanceringen af TV Danmark 1 til Kanal 5 i 2004 og med lanceringen af den mere kvindelige Kanal 4 i 2006. Nu er det så mændenes tur til at få en godbid fra SBS.
Fra nytår vil SBS have fire klart profilerede underholdningskanaler: Den brede femstjernede underholdningskanal Kanal 5, Kanal 4 til kvinderne, 6?eren til mændene og The Voice TV til de helt unge.

“Med de fire kanaler sikrer vi hver dag danskerne mange gode underholdningstilbud ?med de klare kanalprofiler bliver det lettere for seerne at navigere rundt på vores kanaler og finde de programtilbud, der passer dem. Samtidig sikrer vi vores annoncører en bred dækning på tværs af kanalerne, mens distributørerne altid ved, hvad de kan forvente sig af vores kanaler,” siger Henrik Ravn, adm. dir. hos SBS TV. 

“Vi håber seerne og vores samarbejdspartnere vil tage lige så godt imod vores nye kanal, som de plejer at gøre. Alle ved jo efterhånden, hvad vi står for, og vi vil gøre vores bedste for at leve op til den tillid, vi hidtil er blevet vist,” siger Henrik Ravn.

6?eren vil sammen med lokale nyhedsudsendelser blive udsendt fra 1. januar 2009 på netværket af lokalsendere, som hidtil udelukkende er blevet benyttet af SBS NET.


 


Kilde: SBS

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.