Forside Nyheder

Slut med lokal-tv i Køge


Salget af Køge Byfællesantenne betyder at den lokale tv-station må dreje nøglen om.


Det er nu slut med lokal-tv i Køge. På et bestyrelsesmøde onsdag aften besluttede bestyrelsen sig for at lukke TV Køge pr. 31. januar 2009.


De otte medarbejdere fik deres opsigelse på et medarbejdermøde torsdag morgen.


Baggrunden for lukningen er den økonomiske situation TV Køge er i efter salget af Køge Byfællesantenne til YouSee. For at give plads til TV Køge havde YouSee forlangt 1,5 millioner kroner om året og 25 procent stationens kontingentindtægter. Den pris var for høj for politikerne i Køge Byråd.


På TV Køge er stemningen blandt medarbejderne fredag trykket. “Vi er kede af situationen. Vi er alle glade for at lave lokal-tv, og det ærgrer os at vi skal lukke på et tidspunkt hvor vores produkt er bedre, end det nogensinde har været,” siger redaktionschef Lars Damkjær.


TV Køge er en af landets største lokale tv-stationer. Stationen har dog aldrig sendt i luften, men kun på det lokale kabelnet – Køge Byfællesantenne. 


 


Kilde: TV Køge

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.