Forside Nyheder

Politikere under tidspres om TV2

 Der ligger et stort tidspres på medieordførerne fra samtlige partier minus Enhedslisten, der i dag sidst på eftermiddagen indledte det første af en række møder hos kulturminister Carina Christensen (K) om det økonomisk kriseramte TV2.


Senest den 4. februar skal EU-Kommissionen have og kunne godkende en plan fra TV2 og Kulturministeriet for, hvordan TV2 bliver økonomisk bæredygtig. Det var således betingelsen for, at EU kunne godkende statens ekstraordinære lån til TV2 på omkring en halv milliard kroner, som blev bevilget for snart et halvt år siden.


Men en deadline den 4. februar er ikke ensbetydende med, at politikerne har to måneder til at nå til enighed.


Vurderingen fra flere partier lyder derimod, at man næppe skal forbi jul, før Danmark skal kunne præsentere et udkast til en plan for EU-Kommissionen. Sagt med andre ord nytter det ikke noget, at politikerne præsenterer en færdig plan den 4. februar, hvis kommissionen så vender tommelfingeren ned.


 


Kilde: business.dk / ritzau

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.