Forside Nyheder

Prischok fra Viasat


 


Viasat har det med at sende chokbølger ud i antenneforeningerne, når de ændrer priser.


Igen denne gang gør Viasat hvad de kan for at spolere antenneforeningernes generalforsamlinger ved at tage hele opmærksomheden, hvor de vil have at foreningerne frivilligt går med til en prishop i 2009, ellers får man en yderligere straffepris i 2010.

Sådan starter et medlem af Ølstykke antenneforening sit indlæg på avonet.dk.


Bloggen fortsætter:


Jeg mindes med rædsel et tidligere tilfælde, hvor vi var nødt til at afholde ekstraordinær generalforsamling, blot på grund af en TV3 prisstigning. Så vidt jeg lige husker så var løftet den gang, jamen i får jo så en gratis kanal med oveni købet. Det var TV3+. TV3+ har så efterfølgende haft travlt med at stige i pris. De senere år har vi dog kørt med en så kaldt prisgaranti fra Viasat, hvor den årlige stigning på TV3 og TV3+ har været +4%. Det var et løfte vi fik ved seneste chok. En skævhed mere, som dog er til at leve med, er at Viasat ændrer priser på disse to kanaler pr. 1. september.


Det var blandt andet her vi ved en stigning for TV3 fik en varsling som gjaldt september samme år.


Læs resten af blogindlægget her

Annonce:
Forrige artikelUventet hjælp reddede fladskærmen
Næste artikel6’erens premiere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.