Forside Nyheder

Animal Planet HD hos Canal Digital

 HDTV boomer i 2009 spår Canal Digital, som nu udvider med endnu en kanal.


?2009 bliver et stort år for HDTV. Før jul lancerede vi BBC HD og den 1. januar 2009 gik TV 2 FILM HD i luften. Offensiven fortsætter nu i det nye år, i første omgang med Animal Planet HD som vores 12. HD-kanal. HD er fremtidens tv-format, og vi forventer en markant udvikling i 2009, nu hvor både private tv-stationer og public service-stationerne for alvor satser på HD. HD kvaliteten skaber en helt unik måde at se de fantastiske tv-programmer som fx Animal Planet og Discovery producerer. Med HDTV får man således det optimale udbytte ud af en fladskærm, som nu findes i over 1 mio. danske hjem,? siger adm. dir. for Canal Digital Danmark Jens B. Arnesen.


 


Dus med dyrene i den flotteste billedkvalitet
 
Animal Planet HD går i luften til februar i hele Norden, som er det første marked uden for USA, der får glæde af kanalens højtelskede dyre- og naturdokumentarserier i krystalklar HD-kvalitet.
 
Discovery Networks Nordic, der står bag lanceringen af Animal Planet HD, var tidligt ude med HD og lancerede allerede Discovery HD i 2006. Selskabet har valgt Canal Digital til eksklusivt at lancere den nye HD-kanal i Norden.
 
?Vi er meget stolte af at kunne tilbyde Animal Planet HD til det nordiske marked som den første region uden for USA. HDTV er et vigtigt satsningsområde for os, og vi er godt rustede til den øgede efterspørgsel på HDTV, som vi vil se de kommende år. Canal Digital har positioneret sig som frontgænger inden for HD og har en førende HD-platform i Europa. Derfor er det oplagt for os at introducere Animal Planet HD sammen med dem,? siger Jan Andreassen, General Manager, Discovery Networks Nordic.
 
 
Animal Planet HD går i luften tirsdag den 3. februar 2009 kl. 18.
 
Kanalen lanceres først for Canal Digitals satellitkunder og senere for selskabets kabel-tv kunder.

Annonce:
Forrige artikelNy HDMI version på vej
Næste artikelMio klar med nyt smart navigationssoftware
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.