Forside Nyheder

Første TV i energiklasse A


 LG LH4000 illustration af recordere.dk. Tryk på billedet for et større


 


LG Electronics præsenterer nu det første tv i branchen, som har fået en A-klassificering af sit energiforbrug der er sænket med op til 80 pct. sammenlignet med produkterne fra 2008.


LG Electronics? nye LCD-tv regulerer energiforbruget på flere måder. Først og fremmest har tv?et et strømbesparende panel med lavenergidrift (12 V), men fjernsynet er også blevet udstyret en fysisk og/off knap – som i “gamle dage” – så der kan slukkes helt når TV’et ikke benyttes.


Som de øvrige modeller fra LG, har dette TV også den energibesparende funktion kaldet Intelligent Sensor II, som sparer strøm ved automatisk at justere alle parametre i billedet efter rummets lys- og farveforhold.


?Tv-apparater klassificeres nu på samme måde som hårde hvidevarer. Det betyder, at vi kommer til at se fjernsyns energiforbrug blive mærket med bogstaverne A, B eller C, hvor A er bedst, og C er dårligst. Med det nye LH4000c viser LG, at vi tager energiproblematikken alvorligt, og at det er vores ambition at levere smart teknik og godt design, som ikke bare pynter i hjemme, men som også gør det mere energirigtigt,? siger Joakim Örnstig, product manager, LG Electronics.


 


Pris og tilgængelighed


LH4000c vil kunne købes i Danmark i løbet af første halvår af 2009 og findes i størrelserne 19?, 22?, 26?, 32?, 37? og 42?.


Priserne er endnu ikke fastsat.


 


Kilde: LG

Annonce:
Forrige artikelFlere interesserede til køb af sendenet
Næste artikelNAS med Blu-ray
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.