Forside Nyheder

Hybridkamera til udendørs fotografering


Verdens første vandtætte, stød- og støvafvisende digital kamera, der kan optage filmsekvenser i HD


Det nye Lumix kompakt kamera DMC-FT1 er udstyret med et vidvinkelobjektiv på 28 millimeter, 4,6x optisk zoom, en opløsning på 12,1 megapixels samt en række iA-funktioner (Intelligent Auto).


Kameraet er vandtæt ned til 3 meter, støvafvisende og kan klare fald på op til 1,5 meter..


Det kan indstilles til at optage filmsekvenser. Optagelser af filmsekvenser foretages i AVCHD Lite*-formattet.De forskellige intelligente “Auto-funktioner” der kendes fra de nyere digital kameraer fra Panasonic, kan nu også bruges til at optimere optagelserne af filmsekvenserne. IA-funktionerne gør, at kameraet automatisk vælger det bedst egnede program og hjælper med at korrigere for problemer som rystelser på hånden, forkert fokus og lysstyrke, når der skal tages billeder.


Kameraet har også en forbedret ansigtsgenkendelse, der husker ansigter fra tidligere billeder. Når et i forvejen kendt ansigt genkendes af kameraet, prioteres fokus og eksponering i forhold til dette motiv for at opnå det perfekte billede. Denne funktion gør det lettere at opnå skarpe og gode billeder af dine nærmeste, selv når de står i en gruppe med flere mennesker.


FT1 har en 2,7-tommer LCD-skærm med 230 000 pixels samt en funktion, der automatisk indstiller skærmen efter forholdene. Tag FT1 med på alle dine udendørseventyr og nyd de fantastiske billeder og HD-film..


 


Pris og tilgængelighed


Lanceres på markedet april 2009


Er ikke prissat endnu.


 Nøgleord  • Vandtæt ned til 3 meter, kan klare fald på op til 1,5 m og stødafvisende ? den perfekte udrustning til aktiv udendørsoptagelser.
  • Optag af filmsekvenser i AVCHD Lite og med hjælp fra iA-funktioner.
  • Forbedret ansigtskendelse giver endnu bedre still billeder.
  • 28 mm ultra vidvinkel LEICA DC-objektiv med 4,6x optisk zoom giver fotografen mulighed for at fange hele motivet.
  • Venus Engine HD sikrer en høj billedkvalitet i både stillbilleder og filmsekvenser.
  • 2,7-tommer LCD-skærm med superhøj opløsning på 230000 pixels.
  • Tilgængelig i farverne orange, grøn eller sølv.

Kilde: Panasonic

Annonce:
Forrige artikelFlere TV godkendt til Boxer
Næste artikelNy entry level serie fra Dynaudio
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.