Forside Nyheder

Ny NAS fra ZyXEL


ZyXEL introducerer NSA-2401, en ny netværks lagringsenhed (Network Storage Appliance, NAS) med kapacitet på op til 6 Terabyte og inklusive systemer for automatisk backup af computere og servere, når det ønskes.


Enheden kan rumme op til fire harddiske, som valgfrit kan sættes op til RAID 0, 1, 5 og 10. Med RAID 0 (Striping) opnås udelukkende ydelsesforbedring, mens de øvrige RAID-niveauer giver effektiv beskyttelse af data mod fejl på dens harddiske.


?Med en NSA-2401 kan man ikke blot sikre vigtige systemer og databaser mod tab af data, men også opnå effektiv, automatisk backup af meget store datamængder. Det sparer ikke blot tid til at genoprette tabte data, men også interne ressourcer til at håndtere backup-procedurerne. Og ikke mindst sikrer det, at der virkelig bliver taget backup med faste mellemrum ? det kan i yderste konsekvens redde livet på en virksomhed, at dens data hurtigt kan gendannes?, understreger Jan Jørgensen, Head of Nordic Product Management, hos ZyXEL Communications Nordic.


ZyXEL NSA-2401 er udstyret med fire hot-swap pladser til harddiske, der dermed kan udskiftes, selv når enheden er i fuld drift. For ekstra sikkerhed kan lagringsenheden udstyres med UPS-strømforsyning, der sikrer fortsat drift eller korrekt nedlukning ved strømsvigt.


Enheden er udstyret med dobbelt Gigabit Ethernet tilslutning, som i daglig drift kan give større hastighed i datatransmissionen. Hvis en tilslutning svigter, kan den anden automatisk overtage, så driften fortsætter uforstyrret. Der er endvidere understøttelse for Jumbo Frames, som kan give ekstra høj ydelse ved overførsler af store filer.


ZyXEL NSA-2401 er optimeret med hensyn til strømforbrug. Enheden forbruger blot 58 watt i fuld drift og 24 watt, når den ikke benyttes og driften kan endvidere skemalægges med automatisk nedlukning for yderligere optimering af strømforbruget.


Prisen er ikke oplyst.


 


Kilde: ZyXEL

Annonce:
Forrige artikelHiFifreaks lancerer Focal 1007S
Næste artikelNavigon advarer om stærekasserne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.