Forside Nyheder

Nye Sony camcorders til memory kort

  


Sony lancerer nu flere videokameraer med flash og Memory Stick


Sonys seneste videokameraer har det til fælles, at de optager på intern flash-hukommelse, der kan suppleres med hukommelse på et indsat Memory Stick. Dermed anvendes slet ikke traditionelle bevægelige medier som DVD, bånd og harddisk, og det giver nogle stabile, støjsvage og økonomiske videokameraer.


 


 
Standard Definition flash


I standard definition lanceres to nye videokameraer med intern hukommelse på mellem 4 og 16 GB ? som kan udvides med Memory Stick.


Topmodellen DCR-SX50 rummer 16 GB ? tilstrækkeligt til 11 timers SD video.


Med alle modellerne følger en optisk zoom på hele 60x. Af andre funktioner skal nævnes den hurtige start-up tid samt anti-ryste funktionen SteadyShot, der virker på både video og stillbilleder. Face Index følger også med, således at kameraet kan sortere klip efter ansigterne i billedet. Skærmen er trykfølsom og på hele 2,7?

Videokameraerne i SD-serien er kompatible med Sonys DVD-brænder VRD-P1 – DVDirect Express, der gør det nemt at overføre dine optagelser direkte til DVD uden brug af PC. Ved tilslutning af Handycam til DVDirect Express ved hjælp af et USB kabel kan DVDirect Express under optimale forhold fylde et DVD-medie med filmoptagelser på bare 20 minutter. Programmet husker, hvornår du sidst brændte en DVD, så du dermed kan få hjælp til kun at overføre det nyeste indhold.

Den nye flash-baserede SD-serie fås i tre forskellige farver: Sølv, rød og blå.


 


Pris og tilgængelighed


DCR-SX30: 2.500,-
DCR-SX50: 3.300,-

I butikkerne ultimo februar 2009.


 


 
High Definition flash


I High Definition lanceres HDR-CX105, med en opløsning på 1920×1080.


HDR-CX105 har 8GB intern hukommelse, som giver plads nok til 3 timers HD-video. En kapacitet, som kan udvides med Memory Stick, der fås i størrelser på op til 16 GB. Kameraet anvender en ekstremt følsom Exmor R CMOS sensor, der fordobler lysfølsomheden sammenlignet med standard-videokameraer. Det betyder mindre støj i billedet, som især bemærkes, når du optager under meget krævende lysforhold.

Videokameraet kan også optage stillbilleder, og her tilbydes avancerede funktioner som Smile Shutter, der først tager billedet, når personen på billedet smiler. Face Detection følger også med, således at kameraet kan genkende og fokusere på ansigter i billedet.

Videoredigering er i øvrigt ikke længere nødvendigt, idet en ny funktion ?Highlight Playback? automatisk finder klip fra en bestemt periode, hvor du både har optaget film og billeder med den såkaldte ?Dual REC? funktion, der optager film og stillbilleder samtidig. Så bliver film og stillbilleder komponeret til en præsentation med flotte overgange og baggrundsmusik.

Resultatet kan nydes på et tv eller på den indbyggede trykfølsomme skærm, som er på 2,7? og af typen High Quality Wide Clear Photo Plus (en af Sonys bedste).

CX105 fås i farverne sølv, rød og sort.


 


Pris og tilgængelighed


HDR-CX105: 5.500,- 

I butikkerne ultimo februar 2009.


Kilde: Sony

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.