Forside Nyheder

Philips hjemmebio med smart soundbar


Philips HTS8140 – Tryk på billedet for et større


 


Philips udvider sin hjemmebioserie Ambisound med yderligere to SoundBar-modeller

Den hvide model er specielt beregnet til at matche Philips? tv-flagskib Aurea, der har LED-lys i den hvide ramme samt bagpå. Den sorte model passer til tv i sort design. Begge passer til tv fra 37? og op.

Philips SoundBar har et moderne, stilfuldt og eksklusivt design som matcher et fladskærms-tv ? men der er også en anden væsentlig finesse: 

“Philips SoundBar har ægte 5.1-surroundlyd, hvor mange andre ?kun? leverer 2.1 lyd, altså stereo. En nem opsætning gør, at de fem indbyggede højtalere sørger for at tilpasse lyden til rummet. Du får derfor fornemmelse af, at du er omgivet af lyden ? samtidig slipper du for ekstrahøjtalere og kabler gennem stuen”, forklarer Product Promotor Kim Johansen, Philips.

Desuden er Philips SoundBar udstyret med FullSound? som giver mp3-musikken cd-kvalitet, samt ClearVoice? der forstærker sangstemmer i musik og film. Der er desuden indbygget dvd-afspiller og den tilhørende subwoofer har en smart glasplade, så den også passer flot ind i hjemmet.

Billedkvaliteten er også i top: Faroudja DCDi hedder teknologien som opskalerer dvd-afspilninger til 1080p. Og har du en iPod er der indbygget dockingstation, så du kan afspille lyd-, billed- og filmfiler samt bladre i indholdet på din iPod. 

“Tv-stationerne udsender et stigende antal programmer med lyd i surround, ligesom film på dvd har 5.1.-lyd. Det er medvirkende til, at flere og flere har fået øjnene op for fornøjelsen ved at have et ordentligt hjemmebioanlæg”, fortæller Kim Johansen.HTS8150 (hvid) og HTS8140 (sort). Vejledende udsalgspris 8.999 kroner.


   Philips HTS8140 – Tryk på billedet for et større  Philips HTS8150 – Tryk på billedet for et større


 


Kilde: Philips

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.