Forside Nyheder

Plextor trådløse NAS og medieafspillere


Producenten af optiske drev og harddiskløsninger, Plextor, har introduceret en ny serie trådløse NAS-drev (Networked Attached Storage) og medieafspillere (Media Players). Firmaet imødekommer det stadigt voksende behov for trådløse produkter til såvel professionelle som private brugere, der vil udnytte teknologiens muligheder for fleksibel installation.


 


Trådløs NAS


   

Med udgangspunkt i det eksisterende produktprograms succes har Plextor redesignet sine Plextor StorX single NAS-drev, så de nu kan tilsluttes trådløst.


Disse nye drev er den perfekte løsning til brugere, der vil have store datakapacitet, fordi de gør det nemmere at lagre, dele og sikkerhedskopiere data over et netværk.


De trådløse PX-WNAS500L (500GB) og PX-WNAS1000L (1TB) modeller er til de erfarne brugere og mindre kontormiljøer.


PX-WNAS500L: ? 270   (kr. 2.025)
PX-WNAS1000L: ? 330  (kr. 2.475)


I butikkerne fra slutningen af januar.


 


Medieafspillere


 

Den trådløse Plextor MediaX er en stand-alone netværksbaseret medieafspiller og -optager, som gør det nemt at dele og få adgang til musik, fotos og film på en pc eller et tv.


De to modeller, PX-MX500WL (500GB) og PX-MX1000WL (1TB), kan anvendes i et trådløst netværk, da de leveres med en dongle, der kan sættes i en USB-port.

I en kommentar til de nye trådløse produkter udtaler Rudy de Meirsman, Sales & Marketing Manager hos Plextor: “Vi har besluttet at fokusere på udvikling af flere og flere trådløse Plextor produkter. Den store fordel ved trådløse drev er, at de giver brugerne fleksibilitet med hensyn til placering, uanset om det er i et lille kontor eller i hjemmet.”
PX-MX500WL: ? 285  (kr. 2.150)
PX-MX1000WL: ? 345  (kr. 2.600)


I butikkerne fra slutningen af januar.


 


Kilde: Plextor

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.