Forside Nyheder

Verdens mindste digital kamera med 12x zoom


Det nye Lumix TZ7 ? Verdens mindste digitalkamera med 12x optisk zoom


TZ7 er forbedret på flere fronter i forhold til tidligere modeller i serien, og byder på en forbedring af styrken i den optiske zoom fra 10x til 12x, samt optimering af vidvinklen fra 28 millimeter til 25 millimeter. Samtidig er størrelse og vægt reduceret.


DMC-TZ7 er verdens første digitalkamera, der optager videosekvenser i AVCHD Lite, hvilket gør det muligt at optage videobilleder i HD.


Panasonics Intelligent Auto, der er et af kendetegnene for Lumix-kameraerne, er også blevet udstyret med en forbedret ansigtsgenkendelse, der husker ansigter fra tidligere billeder. Når kameraet genkender et ansigt indstiller kameraet således automatisk fokus og eksponering efter det. Som noget nyt kan iA-funktionen også benyttes til videooptagelser med kompaktkameraet. Kameraet sørger selv for at stille ind på det rette scenevalg og hjælper med at korrigere evt. forstyrrelser såsom rystelser på hånden, dårlig fokus eller lysstyrke.


 


Pris og tilgængelighed


Prisen er ikke fastsat endnu


Lanceres på markedet april 2009


 Nøgleord  • 25 millimeters ultravidvinkelobjektiv LEICA DC med 12x optisk zoom, der giver maksimale muligheder ved optagelse af såvel stillbilleder som filmsekvenser.

  • Optag af filmsekvenser i AVCHD Lite og med hjælp fra iA-funktioner.

  • Forbedret ansigtsgenkendelsesfunktion, der gør iA (Intelligent Auto) endnu mere brugervenlig.

  • Venus Engine HD, der sørger for en god billedkvalitet af både stillbilleder og filmsekvenser.

  • 3-tommer LCD-skærm med superhøj opløsning på 460000 pixels.Programmet PHOTOfunSTUDIO 3.0 HD Edition er inkluderet.

  • Tilgængelig i flere forskellige farver såsom sølv, blå, rød og brun.

Kilde: Panasonic

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.