Forside Nyheder

Pioneer dropper måske ikke helt TV


Det japanske finans magasin Nikkei skrev forleden dag, at Pioneer har besluttet at trække stikket ud til TV produktionen (læs den nyhed her).


Andre kilder er dog knap så kontante som Nikkei, når det handler om at afskrive Pioneers TV produktion.  En talsmand fra Pioneer citeres af Reuters, for at hele spektret fortsat er i spil.


Hvis vi forestiller os en skala, hvor den ene ende er status i dag med egenproduktion af TV, og den anden ende er total lukning af TV divisionen, og køb OEM (andre fabrikanters TV) sådan cirka ligger i midten, så overvejes alle mulighederne derimellem.Pioneer talsmanden sagde endvidere, at Nikkeis oplysninger om at Pioneer skulle skære i medarbejderstaben, heller ikke er noget der er taget beslutninger om endnu.


Nikkei er dog om nogen “Japan Business News”. Altså en avis og netmedie, som lever af finans og børs nyheder fra Japan. Dette gør det usandsynligt, at de har postet denne nyhed, om Pioneers lukning af TV divisionen, alene for at skabe overskrifter. De har brugt nogle kilder, så hvad ved deres kilder, som de øvrige mediers kilder ikke ved (?)


Pioneer offentliggør de reviderede forventninger til årsregnskabet på et pressemøde her d. 12/2-09. Det ventes at være et underskud på 6,4 mia kroner, for det regnskabsår som slutter 31/3-09.


Senere denne måned ventes Pioneer at offentligøre planerne for fremtiden.


Hvad tror du Pioneers planer er? – Deltag i afstemningen her nedenfor.


 


Kilde: Reuters m.fl.


 


Afstemning
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.