Forside Nyheder

Recordere med HDTV bremses af nabolandene


  Panasonic DMR-BW500 – Recorder med DVB-T HDTV tuner


 


Panasonics seneste recorder, med mulighed for HDTV optagelser fra den dobbelte DVB-T modtager, udsendes ikke herhjemme pga. nabolandene.


Den kunne ellers være handy at have, til premieren på DR HDTV d. 1. november. Men Panasonic har valgt – indtil videre – kun at udsende den på det franske marked.


Når den ikke kommer på det danske marked, skyldes det at markedet anses for at være for lille til en produktlancering. Panasonic vil kun lancere produkter til hele Norden, og vores nordiske naboer har ikke public service HDTV på deres digitale sendenet endnu.


“Det man gør i Danmark er meget positivt. Det er præcist det vi behøver. Uden ordentligt HD-indhold, bliver det svært med High Definition optagere” siger nordisk produktchef hos Panasonic, Jonas Eriksson, til Magasinet Digitalt.


Men da magasinet spørger: Hvornår kommer jeres Blu-ray optager så til Danmark?


“Det kommer desværre til at tage noget tid. Vi vil næppe lancere den, før det kan blive for hele Norden”, siger Jonas Eriksson videre til magasinet, og fortsætter: “Og her venter vi blandt andet på Sverige, der kun har testsendinger, og ikke rigtigt har taget en beslutning som i Danmark.”


 


Afstemning
Annonce:
Forrige artikelPioneer dropper måske ikke helt TV
Næste artikelDR1 kommer i HD om 3-4 år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.