Forside Nyheder

Sony VAIO klipper selv dine videofilmSony VAIO VGN-CS21 byder på en omfattende softwarepakke, som gør det let at være forbruger af multimedier.

Eksempelvis kan du bruge VGN-CS21 som hjertet i dit musikbibliotek takket være den indbyggede VAIO Music Box, der analyserer alt din musik og sorterer den på genrer takket være Sonys ?12 Tone Analyses? software. Desuden sorteres naturligvis på årgang, kunstner og andre faktuelle detaljer. Din MP3-afspiller kan du også tilslutte via Bluetooth eller USB.

Holder du af at optage video, kan den nye VGN-CS21 oven i købet selv komponere en videofilm takket være VAIO Movie Story, der klipper en film ud fra dine instrukser. Fx kan du bestille en film på 8 minutters varighed fra skiferien, men kun indeholdende klip med mindst 3 personer i billedet. Movie Story klipper så filmen og lægger passende overgange og musik ind. Du kan også selv vælge musikken og stemningen i filmen ? altså om den eksempelvis skal være munter, alvorlig eller neutral. Det hele er gjort muligt takket være en særlig algoritme, der vurderer kvaliteten af klippene, og afgør i hvilke sammenhænge de vil fungere. Softwaren vurderer også klippene rent faktuelt og tæller hvor mange personer, der er i billedet, ligesom softwaren fastlægger flere kategorier for hvert klip, så indholdet i filmen kan varieres, så der fx kan skiftes mellem personer tæt på, personer langt væk baggrundsstemninger m.v..

VGN-CS21 fungerer godt som både som hjemmecomputer som på farten. Vægten er blot 2,6 kg, og batterilevetiden er på 2 timer og 50 minutter.

Vejledende pris
9.000 DKKKilde: Sony

Annonce:
Forrige artikelDen ultimative Media PC
Næste artikelFølg vennernes færden på Google Maps
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.