Forside Nyheder

Stofa går i fisk – nu som HD

 


 


Stofa lancerer nu to nye HD on-demand kanaler: Pausefisk og pejs.


Pejsen er tilbage i de danske fjernsyn ? og det samme gælder i øvrigt pausefiskene. Forskellen er bare, at den knitrende pejseild og de beroligende saltvandsfisk nu står i knivskarp HD-kvalitet.


Dengang i 80´erne kunne man leje pejse-videoen på VHS, og i tv svømmede de berømte og ind i mellem også udskældte fisk rundt og udfyldte pauserne mellem programmerne på DR. Både fisk og pejs har vist sig at være mere langtidsholdbare end forventet. Siden kom de på DVD i forskellige udgaver, og nu findes de også i HD.


Total retro-tv i en digital tv-verden!


 


HD on demand


Stofa tilbyder kanalerne via det de kalder HD On Demand. Muligheden for hjemmefra stuen, at bestille udsendelser, og nu også pejs og fisk.


Pejs og fisk kan hentes af Stofa-kunder med abonnement på pakken Adventure HD.  “Bare på en enkelt uge har vore to pejse- eller akvarievideoer været aktiveret omkring 1000 gange ? det svarer til halvdelen af alle visninger i Adventure HD pakken, fortæller programredaktør for ZaptorTv,” Martin Sandvad fra Stofa.


Han tilføjer, at når pejsen aktiveres via playknappen på den digitale boks, Zaptor, sker det helt uden luftgener, sodskader eller røgudvikling.


Foruden pejseild og pausefisk indeholder Adventure HD pakken enestående natur og dokumentarudsendelser i HD kvalitet.


 


Kilde: Stofa

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.