Forside Nyheder

Zepto i modvind

 Krisen har også ramt Zepto, der nu kæmper både med indtjeningen og rygter om konkurs.


Underskudet for 2008 blev på 15 mio. kroner. Med en egenkapital på 14 mio. kroner ved årsskiftet, incl. det tidligere budgetterede mindre underskud, mener den tidligere ejer af Zepto i Sverige – Martin Baaz-Lindquist – at der nu mangler penge i kassen. Altså at Zepto skal tilføres kapital, for ikke at gå konkurs.


Zepto afviser derimod påstanden om at der mangler likviditet. “Det har intet på sig. Vi har fremlagt vores budget, og det fremgår tydeligt, at vi har en kapital på 14 millioner kroner. Vi går ikke konkurs. Det er et bindende udsagn,” siger Lasse Frost til ComON.


Zepto er igang med at trimme virksomheden, med fyringer og reduktion i de udenlandske afdelinger. I dag er Zepto repræsenteret i 14 lande, men i 5-10 af landene skal tilstedeværelsen reduceres til et minimum.


“Vi fokuserer nu kræfterne på Danmark, Sverige, Norge, Holland og Tyskland. Det betyder ikke, at vi lukker de andre lande helt ned, men vi vil ikke foretage investeringer i forretningen der,” siger administrerende direktør Lasse Frost til ComON.


Zepto udsendte i går en meddelelse til børsen First North, der viser budgettet for 2009. Ifølge Zeptos forventninger, så vil driften igen blive sund allerede fra april og hele 2009 vil ende med overskud på lige under fem millioner kroner.


 


Kilde: ComOn

Annonce:
Forrige artikelB&O lancerer Master Link Gateway
Næste artikelRisiko for dyrere medarbejderbredbånd
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.