Forside Nyheder

B&O’s nye 103″ plasma er lanceret


Bang og Olufsen har vist den nye 103″ frem for pressen, så nu er det officielt lanceret.


Beovision 4-103 er et plasma TV, med en kombination af de nyeste teknologier inden for audio, video, finmekanik og intelligent integration ? og det hele kan styres med Beo5 fjernbetjeningen.

For Bang & Olufsen markerer lanceringen af den nye 103? store BeoVision 4 plasmaskærm et kvantespring imod det ultimative fladskærmsfjernsyn. Ikke alene er det et af markedets største fjernsyn, det er også det eneste af sin størrelse, som kan hæves, drejes og vippes til den perfekte vinkel med et tryk på en knap, takket være den medfølgende stand.


?BeoVision 4 er ikke kun et fremragende luksusfjernsyn, det er også et fuldkomment unikt koncept. Det sender et stærkt brand-signal og cementerer Bang & Olufsens position som den førende audio-video-producent på verdensmarkedet?, fortæller adm. direktør Karl Kristian Hvidt Nielsen.


  


Imponerende, og aligevel diskret


BeoVision 4-103 er placeret på en motordrejestand, hvilket i sig selv er en helt ny tilgang til placeringen af et kæmpe fladskærmsfjernsyn. Når fjernsynet ikke er tændt, hviler selve skærmen få centimeter over gulvet, og det gør det ellers så imponerende fjernsyn diskret og skjuler samtidig alle tilslutninger.


Når BeoVision 4-103 tændes, hæves skærmen elegant til den optimale højde, mens den perfekt integrerede BeoLab 10 centerhøjttaler dukker frem under skærmen og flugter med fjernsynsrammen. Samtidig drejes og vippes skærmen, så den er vinklet perfekt til seeren. Når fjernsynet sættes på standby, gentages denne proces, men baglæns ? og igen ved kun et tryk på Beo5 fjernbetjeningen.Størrelsen på den præcist udformede 103? skærm med en ramme af højkvalitetsaluminium er imponerende ? ikke mindst, når fjernsynet bevæger sig. Fjernsynets og højttalerens bevægelseshastighed stiger og falder undervejs, hvilket fremhæver styrken bag bevægelserne. Når fjernsynet tændes og skærmen hæves, er opstarten timet, så den matcher den integrerede billed- og surround sound-platform BeoSound 3: ca. 18 sekunder. De elektroniske skærmgardiner, som kendetegner et Bang & Olufsen fjernsyn, køres til side, og BeoLab 10 centerhøjttaleren føres frem.


På grund af sin størrelse fungerer BeoVision 4-103 bedst i en hjemmebiograf, hvor det exceptionelle billede på den store skærm virkelig kommer til sin ret. Fjernsynet inkorporerer dog en række billedforbedringer, herunder Automatic Picture Control teknologien og den antirefleksbehandlede kontrastskærm, som er med til at gøre billedet perfekt uanset tidspunktet på dagen.

BeoVision 4-103 har desuden en integreret surround sound løsning, som gør det muligt at tilslutte op til 14 BeoLab højttalere.


  


Kernen i det intelligente hjem


Dette nye fjernsynskoncept er kernen i det intelligente hjem, da der er rig mulighed for at kombinere sine lyd- og billedoplevelser med hjemmets home automation-systemer. Home automation bliver mere og mere interessant for flere af Bang & Olufsens kunder, og de avancerede brugerflader gør det i dag muligt at betjene hele hjemmets audio-video- og home automation-systemer med én og samme fjernbetjening: Beo5. Det er altså muligt at styre systemer til belysning, tyverisikring, aircondition, gardiner, poolafskærmning, for blot at nævne nogle få af de utallige muligheder.

Den store fleksibilitet ved BeoVision 4-103 ligger i de indbyggede kompetencer og den imponerende ydelse, som sikrer kunden en enestående Bang & Olufsen oplevelse, der oven i købet kan skræddersyes til individuelle behov hos professionelle forhandlere og nøje udvalgte samarbejdspartnere.


  


Tekniske specifkationer


Det 103 tommer store BeoVision 4 fra Bang & Olufsen er ikke alene kæmpestort ? det er også spækket med en imponerende række teknologier og banebrydende funktioner. • Full HD-skærm (1920 × 1080) og integreret DVB-HD-modul, som kan modtage digitale programmer i MPEG2- og MPEG4-format i High Definition-kvalitet.
 • Den anerkendte videoplatform BeoSystem 3.
 • Betjenes af Beo5, som konfigureres individuelt til brugeren.
 • Motordrejestand, som løfter, drejer og vipper skærmen.
 • Skræddersyet BeoLab 10 højttaler med patenteret Acoustic Lens Technology, som håndterer retningsvirkning og spredning af diskanten, så den oprindelige klang gengives så nøjagtigt som muligt ? i ét stort sweet spot, som fylder hele rummet.
 • Advanced Surround Sound.
 • Automatic Colour Management, en patenteret Bang & Olufsen teknologi, justerer plasmaskærmens farvetemperatur for at kompensere for den ældning, der gør billedet mere og mere gulligt.
 • Automatic Picture Control, som automatisk overvåger lysforholdene i rummet og tilpasser billedet derefter.
 • VisionClear, en række avancerede teknologier, som justerer billedet løbende, så det hele tiden fremstår optimalt.
 • Antirefleksbehandlet højkontrastskærm, som er skabt til at gøre selv almindelige dagsudsendelser til en både behagelig og knivskarp oplevelse.
 • Elektroniske gardiner, som er en Bang & Olufsen specialitet, der giver en unik biografstemning.

 


Pris


Den vejledende pris inklusive vægophæng er kr. 659.000,-
Med soklen, der kan dreje og hæve/sænke TV’et, er prisen kr. 789.000,-


Så det er ikke hvermandseje. Der er dog kunder til TV som dette. B&O har valgt at starte produktionen op, på baggrund af en reel efterspørgsel.


Den kan forudbestilles nu, med levering til sommer.


 Kilde: Bang & Olufsen pressemeddelse

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.